Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Reguła Nexona

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Harrasment nick (nick mający na celu urażenie kogoś lub jakiejś mniejszości etnicznej itp.) np:

___FuCk_x3

_SmokEjUde_

I tym podobne będą karane banem. Początkowo na 15 dni, po odbanowaniu masz tydzień na zmienienie nicku (10 k nx).

Podobnie z clanami. Clan zostaje zawieszony na 15 dni (członkowie klanu nie). Po odbanowaniu klanu należy zmienić nazwe (13knx). Jeśli nie uda się tego zrobić w ciągu tygodnia, clan zostaje usunięty.

Dziękuje, to na tyle.

Opublikowano

Ja bym to podpiął do tematu za co bana można dostać i masz + . A to polaków za polskie nicki typu _Twoj4St4r4_ będą też banować.? Jak tak to mój kumpel ma bana xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

Ja bym to podpioł do tematu za co bana można dostać i masz + . A to polaków za polskie nicki typu _Twoj4St4r4_ będą też banować.? Jak tak to mój kumpel ma bana xD

Zależy. Tak samo, jak z banem za wulgarne słownictwo. Jeśli grasz w roomie i nie ma żadnego polaka i przeklniesz po polsku to bana nie dostaniesz (bo kto będzie wiedział o co ci chodzi?). Musi być wtedy wyjaśnione, co owo słowo znaczy. Jeśli kolega nie zostanie zraportowany, bana nie zbierze.

W dodatku nie wiem czy to jest aż takie wulgarne. :l

@down

4 k? Nexon nie wyzbyje się łatwego zysku. Np, ktoś zmienił sobie nick na bardziej "ofensywny" zanim nie było reguły w grze. I znowu musi wydawać 80 złoty na serwery/upadte itp. Moim zdaniem to dobrze,że prowadzili taki nakaz.

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano
Zależy. Tak samo, jak z banem za wulgarne słownictwo. Jeśli grasz w roomie i nie ma żadnego polaka i przeklniesz po polsku to bana nie dostaniesz (bo kto będzie wiedział o co ci chodzi?). Musi być wtedy wyjaśnione, co owo słowo znaczy. Jeśli kolega nie zostanie zraportowany, bana nie zbierze.

W dodatku nie wiem czy to jest aż takie wulgarne. :l

Aha czaje ;p. Thx za dokładne info... Wiem że to nie aż takie wulgarne ale jest dużo dobrej wiary z takimi nickami ;p. Ja bym na zmiane nicku dał 2 tygodnie i za zmiane nicku tylko 4k nx ;p , tylko dla tych taka cena co dostali ostrzeżenie za nick.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

nie no spoko nexon szuka kasy wszędzie no ale coż to idzie na grę i z czegoś muszą żyć xD

masz+ za info

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Mam takie pytanie, jeśli w uzasadnionej sytuacji użyjemy wulgaryzmu np.(Jebany Haker, Jesteś Hakerem, Co za Noob, Wal Się na Ryj ) oczywiście w kilku językach

To Nexon też strzeli bana ???

przepraszam za wulgaryzmy używałem przykładów :)

Opublikowano

żadna sytuacja Cię nie usprawiedliwia ... przekleństwo to przekleństwo ...