Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Iogl Hack 1.0V

Gericht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś przedstawię wam, mój upload iOGL Hack w wersji 1.0

Poniżej opis

iOGL Hack v.1 Translate and Upload By Gericht

Opis: pierwszy Macintosh OpenGL hack do Medal of Honor: Allied Assault. Jest to multi-hack, w tym:

1. Wallhack Style XQZ

2. Broń ESP

3. No Fog

4. Ballhack

5. Chams (Axis-Purple w przód / Red tyle; sojuszników przed-Green / Blue z tyłu)

6. Zoom, obecnie tylko 5 i 7,5-krotnym, ale jestem w pracy co zmienne. tj. Trafisz plus i przybliża do 10x, lub trafisz minus i odejmuje 1x.

A w nowszych wersjach mogą zawierać aimbot, triggerbot, radar, laser, a wszelkie odmiany.

Instalacja:

Cóż, to nieco bardziej skomplikowane, ale gdy już jest, i przyszłych Macintosh hacki OGL stylizowany będzie to kliknij dwukrotnie, aby zainstalować.

1. Będziesz potrzebował czegoś, co nazywa Application Enhancer (APE) z Unsanity. Jest ona dostępna w http://www.unsanity.com/haxies/ape

Zainstaluj jak chcesz coś jeszcze na komputerze Mac. Jeśli nie wiesz jak to zrobić, skontaktuj się z Unsanity,

lub przeczytać readme, że pochodzi z APE.

2. Po zakończeniu instalacji, które, kliknij dwukrotnie na mój APE, i wybierz opcję "Zainstaluj dla tego użytkownika." Jeśli nie musisz admin dostępu, twój innych użytkowników z całej swojej aplikacji OpenGL zawiedli, i stworzy wielki bałagan. Ponadto, po zainstalowaniu, a w MoH: AA z nowym hacki, UN-INSTALL IT, klikając znak minus w lewym dolnym rogu z moim hack podświetlone. Jeśli nie, inne aplikacje, gry, wszystko co korzysta z OpenGL API (wiele gier) pęknie. Będą one działać jak mają hacki z mojego hack na. Innymi słowy, należy zawsze zainstalować przed rozpoczęciem gry, a potem odinstalować. Albo, gdy pojawi się powiesić za pomocą APE, można ustawić listy wykluczeń dla mojej APE Plugin.

To wszystko. Oto kontroli:

NUM 0 PANIC! Okazuje się wszystkie hacki, a naciśnięcie go ponownie nie chce się włączyć ich wszystkich z powrotem.

Być może będę to, że w przyszłych wersjach.

NUM 1 Włączanie / wyłączanie wallhack XQZ.

NUM 2 Włączanie / wyłączanie broni ESP

NUM 3 No Fog

NUM 4 Ballhack

NUM 5 Chams (Axis-Purple w przód / Red tyle; sojuszników przed-Green / Blue z tyłu)

NUM PLUS 5-krotnym zoomem

NUM Star 7,5-krotnym zoomem

NUM MINUS, Normal-nr zoom.

Kredyty / Wiadomości:

PAS312, ponieważ rec model, Weapon ESP, i Ballhack są z jego pasOGLv2.

P47R? CK, jego informacji, a nie szarpać-overtoned artykuły są inspiracją dla nas wszystkich. Nigdy nie rozmawiałem z nim, więc mam nadzieję, że nie ma nic.

m0d ¥ Hipp, ten facet kopie @ $ $, a on czyni Unpossible możliwe. Jest także bardzo mi pomógł, a on jest fajny facet dookoła. Rekwizyty.

ChefNinja, pomoc dla mnie zdobyć klucz przełączanie w dół. Nie tak jak istnieje GetAsyncKeyState () for Mac. To bardzo pomogło.

RootContest, http://www.rootcontest.org/ najlepsze gra wojenna w historii. Zaufaj mi.

mol3, 1337ness właśnie tam. On jest wspaniałym przyjacielem.

Unsanity, ponieważ bez nich nie miałbym SDK, i będę musiał się dowiedzieć mach_inject i mach_override. Nie chcę zadzierać z jądra Mach. Ph34r!

Cummings Tiffany. Tworzyła wspaniałe logo dla tego hack. Dzięki Tiff. A co ważniejsze, bo to niesamowite dziewczyna, która nigdy nie dawano w górę lub w odwróciła się do mnie plecami. Ona nic nie dostał mnie przez wszystkie moje dużych projektów tak, a ona ciągle nie wie właściwe rzeczy do powiedzenia. Po 2 latach i 7-8 miesięcy, myślę, że zostanie na stałe miejsce w moim wiadomości. Kocham Cię, kochanie.

A kiedy mam wklejony obraz w TextEdit, to je wszystkie rozmazane, więc to nie jej umiejętności, to mój brak kompetencji w TextEdit.

Mój upload poniżej

To jest ukryta treść, proszę

A tutaj skan:

0/43

Zapraszam do komentowania hacka i zbieram +.

Opublikowano
Opis: pierwszy Macintosh OpenGL hack do Medal of Honor: Allied Assault
No no ładnie :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A na jaki MoH to jest?

Pisze przecież jak byk że to jest MoH:AA..

Fajny ten hack :PP , spoko ze ma takie funkcje ktorych akurat ja uzywam , + leci za robote ;)

Tak, niektóre funkcje sam edytowałem więc zmieniłem kilka rzeczy..

niedługo zrobię nową wersję.

Opublikowano

Tak, niektóre funkcje sam edytowałem więc zmieniłem kilka rzeczy..

niedługo zrobię nową wersję.

Naprawde? To hack z 2006 roku

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Dokładnie, 2006 rok.. ale przecież działa a niektóre funkcje zostały zmodyfikowane, także kolory WH.

I to jakby odnowienie niektórych plików..

• 2 tygodnie później...