Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza Broń A Szczęście Postaci?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich MPCForumowiczów.

Moje pytanie jest następujące:

Czy to prawda, że postać, która się "urodzi" ze zbonowaną bronią na 1lvl ma szczęście?

Oczekuję odpowiedzi, które mają uzasadnienie w faktach (nie typu wyrzuć item to kowal nie spali).

Z góry dziękuję.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba coś w tym jest ... bo brat np. dostał bron z jakims bonem i poxniej za misje za które dostaje sie naszyjnik helm itp on dostal te itemy z bonami naszyjnik 1500pz helm regeneracja pz 30% itp . chyba ze to zwykły fart i zbieg okoliczności

up Ty niewierzysz w swietego mikołaja? teraz mnie obraziłes czuj sie odrzucony xD

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Moim zdaniem coś w tym jest , zawsze jak robię postacie to czekam aż trafi się w końcu z bonem na początku . Potem znacznie więcej itemów z bonusami mi dropiło.

Opublikowano

To jest zwykly fart wedlug mnie ja raz mialem bona 20% zwierzeta na daggerku :D ale to mniejsza z tym jezeli w to wierzysz to poprostu zrob kilka postaci i czekaj az ci wyleci na poczatku z bonem cos to tyle pozdro :D

Opublikowano

Już 100 razy było o tym mówione... Jeżeli w broni masz bonus to za misje na polowania (zbroja,tarcza,hełm) i misje u strażnika (naszyjnik/kolczyki/branza) dostajesz item z bonem :) Osobiście zauważyłem , że jak nie dostaje się bonusu w zbroi i w itemie od strażnika mimo bonu w broni to na 100% będzie on w tarczy ^^

Opublikowano

Ja to już sprawdzałem i moja odpowiedz to TAK

Najpierw na psach dropnął mi naszyjnik 500pz

Nastepnie biolog dał mi miecz z bonem na nieumarłych i mnisiom z 500hp

A następnie dostałem bana za wyzywanie i dalej mi sie nie chce na tym konie grac bo jest pod obserwacja ;p

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...