Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Da Się Postawic Serwer Na Linux?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam Serwer Dedykowany:

Intel Core i3 530

8 GB DDR3

2 x 500 GB SATA II

Łącze: 100 Mbps

i moje pytanie jest następujące czy da się postawić prywatny serwer Maple Story na platformie Linux?

Opublikowano

Wydaje mi się że tak. Jeżeli masz jakieś chęci itd. To mogłbym się przyłączyć i pomoc przy stawianiu itd :) Jak co to pisz pw, lub gg - 4613035

Pozdrawiam, Blood

//EDIT@

nie jest to takie łatwe ale idzie :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

@Up

Jeśli chodzi Ci o Metina to wypieprzaj za przeproszeniem jeżeli nie umiesz czytać.

@Top

Oczywiście, że da się postawić. Po za tym, spytam się jednego chłopaka stąd który ma własny serwer i może by był chętny na postawienie go na dedyku jeśli byś mu go użyczył.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie wiem, nie znam się na tym, wiem tylko, że postawienie na Linuxie jest możliwe. Napisałem już Ackowi na GG to może odpisze w tym temacie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jeśli potrafisz się zalogować (zdalny pulpit) na Linuxa, to bez problemu. Większość serwerów jest postanawione na Linuxie, bo jak wiadomo Linux się nie wiesza. Ha! Ja potrzebuje dedyka na gotowy serwer, to możemy się zgadać :D

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Mam ograniczone niestety możliwości Serwera Dedykowanego, ponieważ mam postawione na nim jeszcze 26 serwerów Counter-Strike.

Dziękuję Aciek za info, gdyby się coś zmieniło w dostępności miejsca na dedyku, dam ci znać i wtedy się jakoś zgadamy.

// Temat do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...