Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Zapomnialem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemacie, mam wielki problem, caly czas grajac w metka mialem zapamietane haslo wiec tylko klikalem loguj, dzis musialem przeinstalowac metka i hasla juz nie ma...a nie pamietam go.

moj problem

-nie pamietam hasla

-nie pamietam maila na jaki zakladalem konto

czy jest jakis sposob ? moze jakis kontakt do administracji,gm'a,abym mogl wyjasnic im moj problem(udowodnic ze to naprawde moje konto) nie wiem...nie przypomne sobie hasla..

w firefoxie nie mam zapamietanego hasla do logowania..prosze pomozcie..

Opublikowano

Nic teraz nie zrobisz. Administracji nie udowodnisz że to twoje konto. Poza tym podejrzane będzie że grałeś na koncie kilka dni temu i już hasła nie pamiętasz.

Opublikowano

Trzeba było nie grać na kamer modzie... Sprawdź wszystkie skrzynki pocztowe. Administracja nie może Ci w tej sprawie pomóc...

teraz mi nie wypominaj ze gram na modzie czy tez nie bo uzywam go tylko do zapisania hasla..chociaz mniejsza o to..

naprawde nikt mi nie moze pomoc? stracilem konto?....

moge udowodnic,pamietam wszystkie itemy prawie,jest wiele osob ktore mogą potwierdzic moja uczciwosc, tylko jakis kontakt potrzebuje...

Opublikowano

Na modzie grales? NO to masz szczescie Wejdz w folder z metinem gdzie miales i szukaj pliku o nazwie bodajze loginsetting :) jesli nie, to trudno. Ps.plik nie usowa sie po przeinstalowaniu klijenta, a jesli tak powiesz to znaczy, ze chcesz ukrasc komus konto, w co wierze :)

65994253024037513199.png
Opublikowano

PanExtremeK krasc konta? w żadnym wypadku, za to powiem Ci ze jestes BOGIEM ! ! ! w tym pliku bylo moje haslo..jestes wielki, masz plusa i jesli grasz na elaresie zaplace za pomoc 3kk! dziekuje !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...