Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hiper Prędkość Las

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś wymyślił jak naprawić błąd gdzie nadaje mobom z lasu a dokładniej pieńkom hiper naddźwiękową prędkość? Każdy chyba wie o co chodzi. Po zaatakowaniu Pniaka, nawet nie jak tylko szybko byśmy uciekali to i tak dostajemy obrażenia.

Nie chodzi mi o porady typu, wejdź na konia i zejdź, tylko o rzeczywiste rozwiązanie problemu.

Klienta odrzucam jako potencjalnego sprawcę błędu ponieważ na 2010 też jest to samo, czyli pozostają pliki serwerowe, ale mogę się mylić.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano (edytowane)

Cześć nevvhuman :> Jak tam Twój devilmt2 ?:> Oczywiście że Wojtek wie jak to zrobić . Ale nevv nie chciał współpracować z Wojtkiem :< Wojtka gg to 6419674.

// To nie konto wojtka :<

Wojtek jest zbanowany :(

Edytowane przez ANGMANETEYT
Opublikowano

porzuciłem pracę nad serwerem, lecz pliki zostały, serwera nie otwieram bo po co? chociaż i tak wiem że przyniósłby jakieś zyski. Zzająłem się "normalną pracą", gdzie w legalny sposób bez naciągania zasad ma się PLN-y.

Serwer może i by ruszył ale jedno mnie zaczęło denerwować, las - hiperprędkość, oraz grota, zbyt duże opóźnienie mobów. Niby jakaś część sekundy, ale denerwuje, przy dużych przeszywkach mobów nie zawsze da się ustać. Jakby mi się udało zrobić tak jak na pL, bez opóźnienia, to byłbym zadowolony. A tak to psikus, ta myśl nie pozwala mi ruszyć dalej.

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

Doskonale Cię rozumiem. Otworzyłem też swój serwer na miesiąc. Ewentualny przychód przyniósłby tylko na dedyku . Las i grota to w sumie ten sam problem... Tak samo mobki się teleportują . To samo jest też w v2...

Opublikowano

xxx

ps. Nie ma pomagania xD

Edit by Bambus3k manage by WoJjTeK

Ma a nie da, czyli normalne zachowanie jakiegoś polaczka... Co do autora : w mob_proto w bazie w 'folder' spróbuj usunąć ent_guru i zostawić puste, i wtedy odpalić serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...