Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecz Na Badge (Ranga Broni Z Ktorych Mozna Dostac Nagrody)

lockoff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Organizujemy MECZ NA BADGE w niedziele 24.10.10.Zasady sa takie: ustawiamy np tdm na shipie 150 killi i kazda osoba ma 50 killi do zdobycie z jakiej broni chce, nastepnie jak cala druzyna zdobedzie te 150 killi paleczke przejmuje druga druzyna.Serwer UK2 CH7 room bedzie nazwany mpcB lub cos tego typu haslo mpc. Odbedzie sie to okolo godziny 15[jesli nie bedzie minimum 6osob w ciagu 10 minut mecz jest odwolany]. Zapraszamy [L]ock[O]n/[L]ock[O]ff ((((((((((((NIEDOSTOSOWANIE SIE DO ZASAD LUB ZABIJANIE GRACZY GDY NIE JEST KOLEJ DANEGO GRACZA SKUTKUJE KICKIEM Z ROOMA))))))))))))KAZDY MA PO 50 KILLI PONIEWAZ BEDZIE SPRAWIEDLIWIE.

Opublikowano

Przypuscmy, ze jest 6 osob na roomie. Badge polega na zdobywaniu pobocznych rang za ktore mozna dostac gp lub jakis item z IS na okreslony czas jesli ukonczysz dana misje Badge.

-Dlaczego minimum 6 osob? ->Jezeli bedzie ponizej tej liczby osob kille nie beda zaliczane do misji.

-Dlaczego kazdy z druzyny po 50 killi przy liczbe 6 osob? ->Szybciej bedzie to szlo i kazdy bedzie mial ta sama ilosc zabic, co bedzie sprawiedliwe.

Ja bede na 100%

I tutaj pytanie, dlaczego? ;> ->Poniewaz mozna szybko zrobic Badge oraz nabic sobie ratio, ale i tak mam wysokie, chyba 1.8

I jeszcze jedno, mozna by bylo sie ustawic na jakims komunikatorze glosowym takim jak np. Ventrillo 2.1.4 lub TeamSpeak2

bez ofert handlowych.

Opublikowano

chery ale polowa bedzie uzywala cheatow wiec bedzie szlo to bardzo szybko jestem za team speak 2

ale 15 lekka pomylka o 18?

ale jak bedziecie na 15 to tez bede

Opublikowano

PIERDOLCIE SIE WSZYSCY KURWA MAC PO JAKEIGO CHUJA POSTUJECIE O BD NA 100% ITD ITP JAK KURWA WAS NIE MA. NIE ROZUMIECIE PROSTEGO POJECIA KURWA STAC NA RESPIE ALBO WALIC HEDY I DOSTAWAC FREE GP LUB ITEMY NO KURWA MAC OGARNIJCIE SIE.

Opublikowano

Kurwa mówiłem że nie ide to kurwa nie spamujcie mi że dawaj chodź mam w dupie jakiś jebany exp i badge NIE TO NIE KURWA.!!!!!

dópa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...