Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tagship Statek

monia123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam takie pytanie czy jest jakiś sposób żeby zwolnic grę we flashu ?

lub czy w cheat engine jest tak żeby speed haka zrobić na szybkość np 0.1?

0   [√]

50 [√]

100 [√]

150[[√]

200 [X]

250 [X]

300 [X]

350 [X]

400 [X]

450 [X]

500 [X]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie da się spowolnić gry która podstawę czasu pobiera z serwera

zresztą max sh w CE które działa właściwie i spowalnia w grach flash to ok 0,5 jeśli się uda to 0,4

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

włącz pare metinów 2 wystarczą i warrock to będziesz mieć zużycie procka 100 %

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

włącz pare metinów 2 wystarczą i warrock to będziesz mieć zużycie procka 100 %

Na 2 metinach to ja mialem 1% zuzycia procka

Odpal 100 LUB uzyj proxy.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpal kilka metków xD

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Na 2 metinach to ja mialem 1% zuzycia procka

Odpal 100 LUB uzyj proxy.

Ta..zapomniałeś że jeszcze jest RAM wymagany.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

odpalając kilka gier co najwyżej spowolni się system a nie gre, trzeba być ładnym głupcem by pomylić sobie pojęcia spowolnienia działania systemu ze spowolnieniem działania aplikacji . próba takiego sposobu spowalniania gry konczy sie fiaskiem bo gra działa w czasie rzeczywistym ( nawet we flashu ) a spowolnienie jest tylko efektem przetwarzania wolniej obrazu a nie akcji w grze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

odpalając kilka gier co najwyżej spowolni się system a nie gre, trzeba być ładnym głupcem by pomylić sobie pojęcia spowolnienia działania systemu ze spowolnieniem działania aplikacji . próba takiego sposobu spowalniania gry konczy sie fiaskiem bo gra działa w czasie rzeczywistym ( nawet we flashu ) a spowolnienie jest tylko efektem przetwarzania wolniej obrazu a nie akcji w grze

Owszem odpalając kilka gier np. metin spowolni się system ale także grę. Próba takiego sposobu zmniejsza ilość pamięci oraz zwiększa zużycie procesora. Gdy gra działa w rzeczywistym czasie a spowolnienie jest efektem przetwarzania obrazu to akcja gry dzieje się wolniej no nie? Sam siebie wykluczasz... Bo jeśli w tym samym czasie wyleci ci mniej przeszkód to akcja gry jest powtarzam JEST Spowolniona.!:} Proponowałbym włączenie tych kilku gier na raz (lecz za długo nam to zajmie) jeśli chcesz nadal zrobić to programami to możesz odpalić antywira niech ci skanuje + jakieś filmy na youtube (grę lub program który pochłonie najwięcej pamięci). Albo po prostu znajdź program służący do tego proponowałbym cpu.killer łatwo znależć w necie wystarczy że wpiszesz nazwe w google.

Nie proponowałbym używać takich wspomagaczy z własnego doświadczenia otóż w serwisie mam juz dosc tej strony.pl można w łatwy sposób to sprawdzić. Ustawiając licznik przeszkód przelatujących w danym czasie i jeżeli mieścisz się w granicy to uznają ,że nic nie miałeś lecz jeśli nie to strata wszystkich starsów oraz następnym razem ban.:P

Google nigdy nie zawodzi :}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...