Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postac

DuPcZaNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób sobie destroyer'a, która wbija na Frenzy i wymiata ;) frenzy mozesz właczyć dopiero jak bedziesz mial 30 HP %. Drugia opcja to Gladiator też całkiem dobra postać dobra na magów ;). Trzecia opcja yhm .. daggera jakoś albo archera ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

tak up dobra rada.. ale jezeli chodzi o najlepsza postac to dmg nie jest najwazniejsze, ja gram na klijecie freya, grma maesto i deski i nie ktore glady sie klada

Opublikowano

Co deska na frenzy nie rozwali glada ? jak ma z 30 + armor to oczywiscie , ja mu podałem rade na takie 30-75 x, na których się najlepiej gra

Opublikowano

A ja polecam Kamaela! SoulBreaker najlepszy chyba do pvp, bijesz sie z gosciem ktory ma full buff, wyssiesz mu go i po sprawie :) wygrane pvp + buff.

Opublikowano

moim zdaniem dobry jest teraz ( na gracji) buffer bo moze sie buffnac uzyc przemiany i wymiatac ( mowie o serwie gdzie niema npc buffer'a) ale jak nie to deska, glad lub dagger

Opublikowano

Deska za wolna ?, ale jak sie wbije w pt przeciwnika to z 4 osoby zabije .. a TH ciekawa postac, ale trzeba umiec grać nią dobrze

Opublikowano

Rozwalają mnie takie pytania ale ci na nie odpowiem zrób sobie hawkrangera którym będziesz miał w jednej ręce łuk a w drugiej tarczę i będziesz nawalał z czarów od krasnoluda z dwoma staffami....

A teraz tak na serio chcesz mieć dobrą postać co ma dobry dmg ? Naucz się grać to każdą będziesz taką miał i wtedy po prostu sobie ocenisz która lepsza. Gram w l2 od paru lat i nadal niema dla mnie klasy która jest "lepsza" bo każda jest inna i posiada odmienne cechy a to czy jest silna czy też nie zależy tylko od gracza.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

To tez zależy od serwera myślę ze dobra postacią to TH lecz trzeba umieć nią grac:]

Także dobry jest Hawkey przy dobrym sprzęcie wymiata na pvp ;]

Zbieram Plusy ! Pomogłem nie bądź łeb daj tego PluSaa!

Opublikowano

@UP

Nie zgodze sie tzn:phantom ranger na 3rd subce ze skillem dead eye jest lepszy od hawkeye

Oczywiście na high rate

Opublikowano

Pie**olenie o Chopinie ... Nie ma najlepszej postaci ,to nie pokemony ,czy dragonball .Najlepsza postać to ta ,która Tobie się najlepiej gra .Moim zdaniem AW jest najlepszy bo wiem co dla niego wziaść itp. Co do magów to najlepszy jest (moim zdaniem) OL ,twardy ,ma debuffy ,ma lifesteal'a ,ma stuna ,ma buffy ,czego wiecej potrzeba .

Opublikowano

Pie**olenie o Chopinie ... Nie ma najlepszej postaci ,to nie pokemony ,czy dragonball .Najlepsza postać to ta ,która Tobie się najlepiej gra .Moim zdaniem AW jest najlepszy bo wiem co dla niego wziaść itp. Co do magów to najlepszy jest (moim zdaniem) OL ,twardy ,ma debuffy ,ma lifesteal'a ,ma stuna ,ma buffy ,czego wiecej potrzeba .

Gram trochę w lineage 2 od c1, i wiem co i jak niby OL dla magów jest najlepszy ? mozliwe ale na 30 x 60 x i do tego 24 sloty buffy bez customów i wielki ogar musi być .... , ponieważ jak ktos dopiero gra to postacią to na pewno nie zna skilli dobrze i nie wie jak ustawić skille co pierwsze uzyc a co ostatnie. Ale nie raz widziałem, że goście tną SPS'ami.

Moim zdaniem zależy od gracza i od servera.

Opublikowano

lukaszPro < -- Rozbawiła mnie twoja jedna wypowiedź "Jeśli destro wbije się w party z frenzy to 4 osoby zabije" ;] tylko z bishopem na nowszych epilogach może tak zrobić :D jak podejdzie do glada z 30 % hp, TSS i koleś już może kliknąć ->To Village <- ;P nie raz już tak deski próbowały podejść lecz zapominały,że deska ma mało defa ;] no i na tym się często kończy ich wojowanie bo zanim dobiegną to z banana kilka razy zerwą. A co do OL to jest silna postacią ale ... jego skile są niesamowicie kosztowne w manę i MUSISZ umieć nim grać aby rozwalać wszystko ;].

Jak dla mnie najlepsza postać to Gladiator. Z marnym buffem i z włączonymi skillami TSS-em może maga zabić na strzała. (Mówię może lecz nie musi).

Jeśli chcecie mnie minusować za to,że mówię prawdę ;D To proszę bardzo każdy minus będzie potwierdzeniem mojej prawdy.

Opublikowano

Rozbawiła yyy nie wiem dlaczego, ponieważ to jest prawda. Możliwe ze grasz na jakis innych servach niz ja. Jak jest dobry team to najczesciej " PARTY składa się z HE ..... i bishopów oraz Deski jakieś ... to nie wiem jak to możliwe ze deska na frenzy + za plecami bishop = miasto ? . Oczywiście popieram cie ze Glad jest dobry, ale jak gram deska to nigdy nikt mnie nie rozwalil jak bylem na Frenzy oraz pozniej na gutsie PS. na 1 vs 1

[ jest taki skill jeszcze Battle ] co ładuje HP . A jeśli chodzi ci OL to na 30 x - 70 x sa mp poty to nie wiem po co tu w ogole psizesz o manie potion ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...