Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z Msvcr100D.Dll Msvcr100.Dll

wdowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, mam injector, mam hacka i dodatkowo sciągnolem te 3 pliki ( MSVCR100D.dll, MSVCR100.dll i d3dx9 43.dll) te 3 pliki wkleilem do D:\WINDOWS\system32 ale nadal jak próbuje włączyć hacka pokazuje mi ze nie może znaleźć któregoś z tych plików, nie wiem o co chodzi. Wszystko robię poprawnie włączam injector (PreX) w "what to inject" mam Engine.exe, w injection list mam "HackingCentralPub.dll" włączam grę naciskam start game i wyświetla się komunikat, że nie może znaleźć któregoś z tamtych 3 plikow. Gra jest zainstalowana w D:\Combat Arms EU. Próbowałem już chyba wszystkiego pomóżcie!

Opublikowano

Wklej to do folderu z grą i powinno działać ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nadal nie działa , teraz mam te pliki w obu folderach. Chodziarz wcześniej wyświetlał się brak Msvcr100.Dll teraz pokazuje ze nie ma d3dx9 43.dll nie wielka różnica.

Sorry za kłopot juz dziala, musialem sciągnąć plik d3dx9 43.dl jeszcze raz i zaczęło działać. Dzięki

• 1 rok później...
Opublikowano

Siema chce uruchomić grę i wyskakuje mi:nieznaleziono wejscia procedury _invalid_parameter_noinfo_noreturn w biblotece MSVCR100.DLL POMUSZCIE PLISS PISZCIE NA NR GG 38901126

Opublikowano

Siema chce uruchomić grę i wyskakuje mi:nieznaleziono wejscia procedury _invalid_parameter_noinfo_noreturn w biblotece MSVCR100.DLL POMUSZCIE PLISS PISZCIE NA NR GG 38901126

Usuń ten plik MSVCR100.DLL

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...