Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Licze Na Odpowiedz

ernix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów mam taki problem ze nie chce mi sie połączyc z zadnym serverem pisze plis try leather czy jakos tak hehhe logam normalnie ale na server nie chce wejsc nie wiem co sie stalo ale jest zle xD wiecie czemu tak mam ? (+) bedzie jak zawsze hehe :)

Opublikowano

Musisz zalogować się i przy pierwszym łączeni kliknij enter i wejdź na serwer i czekaj po jakimś czasie załapie

ja juz wbiłem .. jak pokazuje Ci sie pierwsze conetion kliknij enter to zniknie .. nick sie jeszcze nie pokaże nastepnie . kliknij na bravo .. to sie chwile poładuje i wbije .

w moim przypadku ok. 2 min 

dópa!

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich userów mam taki problem ze nie chce mi sie połączyc z zadnym serverem pisze plis try leather czy jakos tak hehhe logam normalnie ale na server nie chce wejsc nie wiem co sie stalo ale jest zle xD wiecie czemu tak mam ? (+) bedzie jak zawsze hehe :)

1.W NAZWIE TEMATU MA BYC PRZEDSTAWIONY PROBLEM. (raport).

2."plis try leather" to znaczy "prosze spróbój skóry" jesteś pewien, że ten komunikat Ci wyskoczył??

3.4 taki sam temat. Serwery są przeciążone. Musisz trafic na wolną linię,żeby wejśc w jakiś server.

Mod/Kid close.

@Edit

Po co piszecie kolejne posty, szerzycie spam? Sprawa wyjaśniona, temat do zamknięcia. Po co nabijać sobie posty? <_<

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

zabaf masz racje mi tak weszlo po 20 sekundach

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zła nazwa tematu. Zamykam, nauczcie się nazywać swoje problemy. Następne tematy będą karane warnem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...