Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tagship

bodorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem użytkownikiem Take a Gift. Niedawno pojawiła się w serwisie nowa gra - TAGShip

Kilka dni temu TAGGroup poinformowało, że kilku graczy zostało zdyskwalifikowanych z powodu oszustwa

I tu moje pytanie - czy można w jakikolwiek sposób oszukać TAGShip?

Cokolwiek - niezniszczalność, darmowy ShipShot, dużo starsów, zdjęcie ograniczenia umożliwiającego granie, czy może coś jeszcze innego, jakakolwiek pomoc...

Nie musi być to oszustwo poprzez ChaetEngine, może są jakieś inne sposoby?

Pozdrawiam

Opublikowano

Też gram w to i nad tym myśłałem. Mogło to być włączenie speedhacka w CE i zmniejszenie szybkości gry, jednak nie próbowałem bo mam za dużo starsów żeby se pozwolić na ewentualnego bana. Trzebaby założyć nowe konto i sprawdzić :P Shipshota nie zrobisz przez CE i ograniczenia też nie zdejmiesz. Może się uda zmienić liczbę starsów, które aktualnie posiadasz grając.

Opublikowano

Zrobiłem nowe konto na Take A Gift

Napisz w jaki sposób ewentualnie uruchomić speed hacka albo zmienić liczbę starsów podczas gry - spróbuje coś zrobić

Chyba, że by ci się chciało samemu sprawdzić:)

Opublikowano

wybierasz w CE proces firefoxa ( najlepiej w nim to zrobić ) dajesz enable speedhack ustawiasz prędkość po załadowaniu gry na np. 0,1 a starsów szukasz normalnie przez wartość

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...