Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uploadem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak:

Mam połączenie 1mb/s. Na speed teście downloading wyszedł poprawnie, lecz uplodading to masakra ^^ Zawsze było po ok. 120-180 a tera 10-30. Żaden program mi nic nie uploaduje, więc jak to mogę rozwiązać?

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

Hehe... Mam podobny problem, tyle, że z downloadem... Upload mam około 200, jak wcześniej, a download 300 (kiedyś miałem ponad 1000)... Wie ktoś o co tu może chodzić?

Opublikowano
Hehe... Mam podobny problem, tyle, że z downloadem... Upload mam około 200, jak wcześniej, a download 300 (kiedyś miałem ponad 1000)... Wie ktoś o co tu może chodzić?

Masz tak ciągle? resety kompa nic nie dają? Defragmentacja dysków pomoże na godzinę ;pp

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano
Ja mam 1 MB... Zawsze było cacy, a od niedawna... ;/ Normalnie brak słów... Najgorzej jest w grach MMO

ja mam niby polowe z tego a moj net do twojego jest nie porownywalny

76561198001815076.png
Opublikowano

@topic

Napisz jakiego masz neta (netia, neo itp.) jak masz liveboxa to moze przez to :P najlepiej zrob formata :)

everythingfou - sprawdź to.