Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja Easymetin2 Przez Sms !

Snufers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widac ze nie rozumiesz tego co skopiowales ze strony ale ja Ci po krotce wytlumacze :

a wiec platnosci sms z dotpay polegaja na tym ze do konta bankowego jest przypisany numer telefonu wlasciciela konta i poprzez wyslanie smsa zleca sie przelanie kaski za zakupiony towar.

przykladowo istenieja takie restauracje w ktorych pokazesz smsa zwrotnego ktorego przyslyla Ci z dotpay z informacja ze rachunek zostal zaplacony czyli kwota zostala pobrana z twojego konta bankowego ;]

sram na te + czy - , liczbe postow czy hooj wie co ;]

"This is Just 4 Fun"

ale jezeli masz mi dac tego + czy - to chcem wiedziec ze na niego zasluzylem

Opublikowano

TY KURWA CHYBA CZYTAĆ NIE UMIESZ ? piszę zostanie pobrane z twojego konta bankowego jak go nie masz to z komurki idioto ..

jak juz to jest napisane

po drugie zajrzyj do slownika

po trzecie "kwota zostaje pobrana z elektronicznej portmonetki" ale zeby moc stamtad pobrac trzeba najpierw przelewem wplacic ta kaske

btw naucz sie pisac potem udzielaj sie na forum

"This is Just 4 Fun"

Opublikowano

jak juz to jest napisane

po drugie zajrzyj do slownika

po trzecie "kwota zostaje pobrana z elektronicznej portmonetki" ale zeby moc stamtad pobrac trzeba najpierw przelewem wplacic ta kaske

btw naucz sie pisac potem udzielaj sie na forum

będziesz mnie uczyć pisać idioto ? sam robisz błędy tak jak sie,pisac: tak to się pisze dzieciaku się pisać... nie będziesz mnie uczył jak się piszę bo skończyłem szkołę w porównaniu do ciebie ...

Opublikowano

będziesz mnie uczyć pisać idioto ? sam robisz błędy tak jak sie,pisac: tak to się pisze dzieciaku się pisać... nie będziesz mnie uczył jak się piszę bo skończyłem szkołę w porównaniu do ciebie ...

nie no kolego teraz to mnie rozwaliles .... jak juz to moje bledy polegaja na litwrowkach a nie na bledach typu (cytuje) : "komUrki"

odnosnie tego co napisales ze ja pisac nie umiem hmmmm nie zauwazyles ze ja pisze bez polskich znakow?? o wiele to przyspiesza pisanie na klawiaturze...

a i skonczyc szkole moze kazdy, jednak wazny jest wynik tej nauki, jezeli juz sie chwalisz ze skonczyles szkole to spoko ale jak widac za duzo Cie nie nauczyli ;]

sorki za spam & off top jednak nie moglem pozostawic tego w spokoju

forum jest od wyrazania wlasnych opinii a nie od wyzywania, prosilbym Cie zebys zachowywal sie odpowiednio na swoj wiek( jak twierdzisz ze skonczyles szkole to musisz miec te 19+ lat wiec zastanow sie)

pozdro

@EDIT

co do tematu czyli platnosci dotpay bylem tym niedawno zainteresowany ale zanim jednak probowalem uzywac tej platnosci duzo czytalem na ten temat... przeczytalem regulamin ich jak to wszystko dziala, na jakiej zasadzie itp. myslalem na poczatku tak jak Ty ze mozna placic za pomoca sms jednak okazalo sie ze tak czy owak potrzebne jest konto bankowe

"This is Just 4 Fun"

• Dodaj nową pozycję...