Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harbor_Ida

Marleyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto wytłumaczę wam jak zrobić mapę Harbor_Ida.

1. Robimy FFA na 16osób.

2. Invitujemy graczy (jak najwięcej).

3. Musimy mieć więcej niż 9 graczy w pokoju

4. Cieszymy się mamy mapę Harbor_Ida

Dlaczego mapa Harbor_Ida ??

Harbor idą jest inną mapą od innych.

Np. na mapie Marien za wygraną na 10killi mamy 100+ Pointów. (Flesh'ami i M16 200+) Tak samo na innych mapach.

Na Harbor_Ida za wygraną na 10killi masz 400+Pointow (z Flesh'ami i M16 mamy 535).

Najlepiej robić Harbor_Ida na International

Dlaczego International??

Na International masz coś takiego jak OPK. (Na Europe rzadko co się zdarza).

Opk to jest coś podobnego do TeleKill. Tylko, że przy funkcji opk respisz się poza mapą i rzucasz w jedną osobę Granata i wszyscy giną (Zależy na ile jest FFA). A telekill respisz się na plecach przeciwnika. Na opk bardzo szybko expisz to jest Power lvl. Najlepiej mieć w Harbor_Ida ostatnia pozycję. Czyli 16. 5miejsc od dołu .Wtedy ciebie opk nie zabije.

Jeden minus, gdy wchodzi admin (jest najczęściej wieczorami i popołudniu kontroluje server) jak wejdzie na twojego rooma to go albo crasuje(wywala każdego z rooma i room jest wtedy wolny)albo cofa każdemu lvl(najgorsze co może być). Dlatego najlepiej co 1godzinę sprawdzać czy jest online admin. Wchodzisz w User List nickname i wpisujesz admin. Jeśli się nie pojawi go nie ma jeśli będzie to jest i sprawdzać czy jest CQC, UO lub BG. Jeśli jest online trzxeba szybko zmienić na cqc, aby nie zobaczył, że jest FFA. To chyba na tyle jeśli coś pominąłem proszę napisać. Jeśli był już taki temat albo coś podobnego prosze usunąć temat.

Opublikowano

Oto wytłumaczę wam jak zrobić mapę Harbor_Ida.

1. Robimy FFA na 16osób.

2. Invitujemy graczy (jak najwięcej).

3. Musimy mieć więcej niż 9 graczy w pokoju

4. Cieszymy się mamy mapę Harbor_Ida

Dlaczego mapa Harbor_Ida ??

Harbor idą jest inną mapą od innych.

Np. na mapie Marien za wygraną na 10killi mamy 100+ Pointów. (Flesh'ami i M16 200+) Tak samo na innych mapach.

Na Harbor_Ida za wygraną na 10killi masz 400+Pointow (z Flesh'ami i M16 mamy 535).

Najlepiej robić Harbor_Ida na International

Dlaczego International??

Na International masz coś takiego jak OPK. (Na Europe rzadko co się zdarza).

Opk to jest coś podobnego do TeleKill. Tylko, że przy funkcji opk respisz się poza mapą i rzucasz w jedną osobę Granata i wszyscy giną (Zależy na ile jest FFA). A telekill respisz się na plecach przeciwnika. Na opk bardzo szybko expisz to jest Power lvl. Najlepiej mieć w Harbor_Ida ostatnia pozycję. Czyli 16. 5miejsc od dołu .Wtedy ciebie opk nie zabije.

Jeden minus, gdy wchodzi admin (jest najczęściej wieczorami i popołudniu kontroluje server) jak wejdzie na twojego rooma to go albo crasuje(wywala każdego z rooma i room jest wtedy wolny)albo cofa każdemu lvl(najgorsze co może być). Dlatego najlepiej co 1godzinę sprawdzać czy jest online admin. Wchodzisz w User List nickname i wpisujesz admin. Jeśli się nie pojawi go nie ma jeśli będzie to jest i sprawdzać czy jest CQC, UO lub BG. Jeśli jest online trzxeba szybko zmienić na cqc, aby nie zobaczył, że jest FFA. To chyba na tyle jeśli coś pominąłem proszę napisać. Jeśli był już taki temat albo coś podobnego prosze usunąć temat.

ładnie opisał ale nie czytelnie lepiej duże literki i kolorek ;) ale + dla ciebie za chęci ładnie opisał. Coś takiego jak ja zrobiłem a opk skąd wziąć ?

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

[/size]

ładnie opisał ale nie czytelnie lepiej duże literki i kolorek ;) ale + dla ciebie za chęci ładnie opisał. Coś takiego jak ja zrobiłem a opk skąd wziąć ?

Nie rób niepotrzebnych postów dziewczynko

I już ci odpowiadam na pytanie z skąd wziąść OPK :

Są dwie możliwości :

1.Znajdz hacka z OPK w tej zakładce http://www.mpcforum.pl/forum/46-hacki-boty-bugi/ 2.Zrób hacka jeśli lubisz się męczyć

Opublikowano

Nie zachwycasz każdy to zna i było kilka razy.

MateQ jeszcze raz zcytujesz tak długi tekst , dostaniesz warna i się nauczysz żeby tak nie robić -.-

Zamykam.

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...