Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem GTA4

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. zainstalowałem GTA 4...odpaliłem i wyskoczył mi error

http://img246.imageshack.us/img246/8965/gta4yv2.png

wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić?? 5* za pomoc...

@edit ok już chodzi, ale strasznie wolno się odpala...np. włączam grę, pojawia mi się czarny ekran i menu się pokazuje dopiero po 10 min....można temu zaradzić??

Opublikowano
musisz mieć shadery 3.0 i Service pack 4

Conjmniej Shader 3.0 i servis pack 4 nie musi byc wystarczy jak bedziesz mial SP3

Opublikowano

Gta IV jest do dupy... :/(Sory Mój błąd... xD... Poprawka...)(haha)

Po.1.Nie odpalisz gry na max detalach bo nie istnieją takie kompy które by to wytrzymały...

Po.2.Trzeba mieć konto na (Windows Games) żeby odpalić gre...:/

Po.3.Na Piracie nie da się zapisać stanu gry to jest zabezpieczenie na które RStar wydało ponad 200.000 $ ;/ (Żal dupe Ściska)

Po.4.To jest gra na konsole nie na kompa...

Po.5. RockStar Zjeb*** Misie z tym GTA na kompa...

PozDro...;)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano
Witam. zainstalowałem GTA 4...odpaliłem i wyskoczył mi error

http://img246.imageshack.us/img246/8965/gta4yv2.png

wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić?? 5* za pomoc...

@edit ok już chodzi, ale strasznie wolno się odpala...np. włączam grę, pojawia mi się czarny ekran i menu się pokazuje dopiero po 10 min....można temu zaradzić??

@UP

xD

@topic

Wytlumacze ci tot roche dokladniej, jak amasz windowsa XP to musisz zainstalowac dodatek service pack 3, a twoja karta musi obslugiwac Pixel shader 3.0 jak ma ponizej 3.0 to nie masz szans na pogranie, chyba ze wyemulujesz pixel shader 3.0 ale wtedy FPS spadnie do 1 alboo jeszcze nizej.

jak ci sie muli to moze masz za slabego kompa? :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

No tak ;p karta graficzna odrobinę za słaba ;/ ale ważne, że i tak chodzi ^^ ok thx all za pomoc....

Gta VI jest do dupy... :/

To ty już w 6 grasz Oo , nieźle biggrin.gif

xD

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Popieram KubiCris że musisz mieć shadery 3.0 i Service pack 4... :P

A może patch ci pomoże ponieważ gta4 jest zbugowaną grą ja kupiłem karte ge force za 600zł i miałem bugi że widziałem czarne niebo a samochody i ludzie se w powietrzu latały.Teraz pobrałem aktualizacje i ok chodzi prawie przeszedłem całą gre :D

Opublikowano

Po co piszesz jak już Owned rozwiązał swój problem ?

@Up

Double Post

@assassinex5

Report

esro.png - Już się nie mogę doczekać

GeneracjaX.gif

Opublikowano
Gta IV jest do dupy... :/(Sory Mój błąd... xD... Poprawka...)(haha)

Po.1.Nie odpalisz gry na max detalach bo nie istnieją takie kompy które by to wytrzymały...

Po.2.Trzeba mieć konto na (Windows Games) żeby odpalić gre...:/

Po.3.Na Piracie nie da się zapisać stanu gry to jest zabezpieczenie na które RStar wydało ponad 200.000 $ ;/ (Żal dupe Ściska)

Po.4.To jest gra na konsole nie na kompa...

Po.5. RockStar Zjeb*** Misie z tym GTA na kompa...

PozDro...;)

1. Czy ja wiem..

2. Nie trzeba

3. Dziwne bo ja zapisywałem

4. Na kompa jest już od dawna a w lutym polska wersja wyszła (takie info bynajmniej mam od laski z empiku)

5. Takie jest twoje zdanie

2006-2010

Opublikowano

Energy tobie też ta kamerka nie działała : O?

Opublikowano

Odświeżyliście ;d. No to przy okazji zapytam czemu przy graniu kamera albo mi leci na górę, albo na dół? (zaraz dam ss) Joystick jest odłączony, a na klawiaturze nic nie klikam...

@ss1

W dół

asdasdasdsadasdasda1.png

@ss2

W górę

asdasdasdasdasdasd2.png

Opublikowano

Tu masz rozwiązanie problemu.

Link do pobrania

Scan

w/w pliki są do złamania GTA IV i żeby ten błąd nie wyskakiwał w 100 % działa.

Gdy wkleisz up pliki odpalasz grę przez ikonę potem skip login następnie play i proszę masz grę.

Pozdro

Masz problem pisz GG:8322935

Opublikowano

łał. super. dzięki. a teraz zobaczcie na datę 1 postu :). mam 2 problem ;o więc pomóżcie w tym 2 xD

Opublikowano
łał. super. dzięki. a teraz zobaczcie na datę 1 postu :). mam 2 problem ;o więc pomóżcie w tym 2 xD

Masz skaczaca kamere przez cracka :P poszukaj cracka lub patcha likwidujacy "shake camera" xD

everythingfou - sprawdź to.

Gość mlody22pl
Opublikowano
Odświeżyliście ;d. No to przy okazji zapytam czemu przy graniu kamera albo mi leci na górę, albo na dół? (zaraz dam ss) Joystick jest odłączony, a na klawiaturze nic nie klikam...

@ss1

W dół

asdasdasdsadasdasda1.png

@ss2

W górę

asdasdasdasdasdasd2.png

Proponuje Ci zmienić options w Grze

Opublikowano
Masz skaczaca kamere przez cracka tongue.gif poszukaj cracka lub patcha likwidujacy "shake camera" xD

Zgodzę się już 4 patchy wyszły na poprawienie błędów

Tu możesz pobrać patch:

Patch

Za duża sygnatura.

Opublikowano
Masz skaczaca kamere przez cracka :P poszukaj cracka lub patcha likwidujacy "shake camera" xD

Dokladnie ja polecam Fedor crack likwiduje skaczaca kamere :-) jak cos to zapykaj na PW podam linka

signature0a.png
Opublikowano

Ja mam Razor911 też dobre ja po patchu nie mam problemu z grafiką mam teraz Asus Gforce 9800 GT 1 G (DDR3) i na full detalach działa pięknie.

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...