Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bsobj Plugin Mam Nowego Silka [Ibot]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BSObj Plugin error, cant create file transfer manager..maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now.. try a few minutes later.. - przy próbie odpalenia bota z loaderem, czy w ibocie run client takie coś wyskakuje. Mam najnowszego silkroada (tak włączyłem go i się spatchował sam). Nie wiem co mam zrobić z tym faktem, ale przeczytałem xx tematów i nie znalazłem odpowiedzi. Bota ściągnąłem stąd http://www.mpcforum.pl/topic/44132-zawsze-aktualna-wersja-ibota/ loadera http://www.mpcforum....-by-nuclearsun/ .

Opublikowano

A jaka masz teraz wersje silka? Przez launchera ci sie normalnie odpala?

Ściągnąłem 1.265 i odpaliłem go i się zaktualizował, odpalam normalnie i działa, ale z botem już nie.(jakby to była wina bota)

Opublikowano

Tak zaznaczam loadera. Wydaje mi się, że to przez bota bo na takich samych ustawieniach starszy bot działał (teraz oczywiście na nowym silku nie działa).

592a8c735dd18_post-261801-0460626001287849511_thumb.jpg

Opublikowano

pobierz najnowszego laodera Dzial Silkroad tutek nucleara edxloadera 5_0_5 i zaznacz tak jak tam jest napisane

Post został zmieniony, że jest niby 5.0.5 loader, tymczasem jak się go ściąga dalej jest 5.0.3 chyba, że jestem ślepy ? :(

A i jeszcze jak chce odpalić loadera bez bota (z ustawieniami jak w poradniku) to też wyskakuje ten błąd.

Papa help ;<

Opublikowano

Sprawdz jeszcze raz czy jak odpalasz launchera to normalnie chodzi, bo ten blad zawsze wyskakuje jak masz stara wersje silka. Zassaj jeszcze raz clienta spatchuj wersja ma byc 1.270. A i jeszcze zobacz czy zadziala jak w loaderze nic nei zaznaczysz

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Sprawdz jeszcze raz czy jak odpalasz launchera to normalnie chodzi, bo ten blad zawsze wyskakuje jak masz stara wersje silka. Zassaj jeszcze raz clienta spatchuj wersja ma byc 1.270. A i jeszcze zobacz czy zadziala jak w loaderze nic nei zaznaczysz

Mam silka 1.270 czyli najnowszą. Ściągałem już 3 razy silka i nic to nie dało. Jak usunę loadera i ściągnę go jeszcze raz, wypakuje, to już ustawiają mi się stare ustawienia. Wydaje mi się, że jestem skazany na czekanie na nowszą wersje loadera....

Jest jakiś program podobny do loadera lub sposób by odpalić tego bota?