Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Wsparcia Dla Easymetin2

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników.Otóż chcę poinformować was o tym, że kończę moje wsparcie dla EasyMetin2, ponieważ jak już wszyscy wiedzą EasyMetin2 jest płatny, a modyfikowanie go tak aby był bezpłatny może prowadzić do problemów z prawem.

Pewnie wielu z was napisze, że mogę tylko spolszczać EasyMetin2 lecz nie będę miał jak go przetestować, a nie mam zamiaru wydawać około 25 zł miesięcznie za Bota.

Coś mi się wydaje, że pomysł z płatnym EasyMetin2 nie pociągnie za długo i EM2 będzie znów bezpłatny. (To tylko moje przepuszczenia)

EDIT: Jak chcecie mogę dalej spolszczać EM2, ale nie będę nic robił z płatnościami poprostu kto będzie chciał ten pobieże i napisze mi na PW o bugach.

Opublikowano

LolIPop3 - Em2 nie łamie prawa tylko regulamin gry.

kornel88dg - Spolszczanie nie łamie prawa.

Opublikowano

według mnie, to za duuużo roboty, by wszystko złożyc w kupe i przede wszystkim żeby działało, ale jeśli ktoś by to zrobił, to bede go podziwiać^^

Opublikowano

Może coś naskrobie jak będe miał trochę wolnego.Bo umiałbym napisać coś w tym rodzaju.Tylko, że wszystko do kupy.

http://www.mpcforum.pl/topic/225969-platny-em2-rozwiazanie/page__p__1541875#entry1541875

Opublikowano

@Lent jakbym cie na ulicy spotkał to bym ci jebnoł!

A jak (skond) wytraszkac te kody nie znam sie na programowaniu ale pogrzebac cos moge;p

zanim byś mi "jebnoł" wyśmiał bym cię prosto w 12letnią mordeczke

Wiem, że andrzej nie wyprodukował bota, ale on pierwszy spolszczał, robił patche, a ty robisz identycznie to samo

Opublikowano

Nie robię tego samego spolszcałem bo Andrzejowi spalił się procek, a potem trochę mnie wciągnęło i tak wyszły 34 mody więc nie narzekaj

Opublikowano

Lent aż byś sie zdziwił cwaniaczku internetowy chodz sie spotkamy na realu to zobaczymy...

NIe trawie takich kozaczków siedzi niedojedzona chudzinka z okularkami przed tym kompem i spamuje i kozaczy a jak przyjdzie co do czego to ucieka kozaczek jebany

Sory uniosłem sie ale nie trawie takiego czegoś gość mu pomagał miesiać czy tam dłużej a ten pierdoli coś Andrzej SPOLSZCAL TYLKO TEGO BOTA tak samo jak ps19 więc powinienes mu stopy lizać że ci ten bot chodził i tyle!!!!!

Zapomniałem dopisać że gdyby nie ps19 to całe MPC z czasie nie obecności Andrzeja nie miało by bota!

Opublikowano

staram sie w tej chwili kombinować jak zrobić darmowego bota... bo umiem rozpakować ich pliki... w tych plikach np. Combiner.dll są pliki typu: .data .rdata .injectsh, .rsrc .reloc jak ktoś mi powie jak to rozpakowywać to zrobię wam darmowego bota.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Lent aż byś sie zdziwił cwaniaczku internetowy chodz sie spotkamy na realu to zobaczymy...

NIe trawie takich kozaczków siedzi niedojedzona chudzinka z okularkami przed tym kompem i spamuje i kozaczy a jak przyjdzie co do czego to ucieka kozaczek jebany

Sory uniosłem sie ale nie trawie takiego czegoś gość mu pomagał miesiać czy tam dłużej a ten pierdoli coś Andrzej SPOLSZCAL TYLKO TEGO BOTA tak samo jak ps19 więc powinienes mu stopy lizać że ci ten bot chodził i tyle!!!!!

Zapomniałem dopisać że gdyby nie ps19 to całe MPC z czasie nie obecności Andrzeja nie miało by bota!

Ja nawet nie używałem tych spolszczonych botów, tylko patcha od andrzeja, gdy crashowało na win7

a tak na przyszłość - nie spinaj się w internecie...

Opublikowano

Uspokójcie się.. Zaraz warny rozdam za to a jak ktoś będzie się kłócił to odpocznie od forum!]

Dziękuje za Uwagę

Pozdrawiam Joaquin Phoenix

Lent@

Ban na posty - 48h

kubsoncipka@

ban na posty - 48h

Cóż wybaczcie chłopaki ale nie spinajcie się tak bardzo ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...