Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban Dla Davuta?

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając wczoraj oficjalne forum Nexona natknąłem się na taki temat:

To jest ukryta treść, proszę

Autor oskarża w nim, najlepszego obecnie Turka Davuta o handel kontami. Swoją teze uprzedza screenami i rozmowami z innymi, wysoko notowanymi graczami.

Temat zrobił się nieco popularny na forum Combat Arms, jednak głosy są podzielone.

Jak waszym zdaniem powinien zakończyć się ten raport? Perm banem dla najlepszego Turka, czy ułaskawieniem ze strony Nexona?

PS:Pomińcie to,że jest Turkiem, nie chodzi teraz o to czy się go lubi czy nie. Chodzi mi jedynie o aspekt sprzedawania konta.

Link do raportu Davuta.

Opublikowano

Ulaskawnieniem, motywuje to tym ze screeny moga gowno dowodzic... KAzdy moze napisac ze handluje kontami. Dopuki nie udowodiom mu tego np aukcja jakas lub czyms innym to nie powinni go zbanowac, ale znajac nexona to i tak bana zarobi....

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Ulaskawnieniem, motywuje to tym ze screeny moga gowno dowodzic... KAzdy moze napisac ze handluje kontami. Dopuki nie udowodiom mu tego np aukcja jakas lub czyms innym to nie powinni go zbanowac, ale znajac nexona to i tak bana zarobi....

Zeznania 3 osób, w dodatku nie fake'ów tylko szanowanych graczy są dla Ciebie niczym? W sądzie zeznania świadków też są ignorowane?

A jak bana zebrał MuKQKQ? Też poprzez zeznania innych, screeny. Susturucu i Cavo tak samo. Wiec nie myśl,że Nexon olewa zeznania "świadków",że tak się wyraże,

Opublikowano

Jeżeli okaże się że naprawdę handlował, to niech dostanie bana nie ma tak że wysoki lvl to robią wyjątki. Nie obchodzi mnie że to Turek, ja dostałem bana za powerlevelig 3-miechy temu to teraz mam wszystkich w dupie a miałem lvl CSM2. WIĘC POZDRO DLA TURKA. ;)

dópa!

Opublikowano

Może troche bardziej przybliże wam sytuacje.

The player -davuttttt , that he is not from turkey but speak english quite good, some time ago lost his password, and then he bought the account -yamakasi-46 and then he changed the name of this account to Cx_DAVUT_Cx

Gracz -davutttt nie jest z Turcji, ale dobrze gada po angielsku, jakiś czas temu zgupił passy do konta (nie wiem jak to możliwe, być może po zmianie hasła zapomniał nowe), a potem kupił konto -yamakashi-46 i zmienił nick na Cx_Davut_Cx. Poniżej pokazany dowód.

changename.png

Poźniej, pierwszy owner Davuta, czyli yamakashi-46 zrobił nowe konto -yamakashi-. Co dziwne, z lvlem MSG4 został przyjęty do jednego z najlepszych clanów, oprócz niego najniższy lvl to 2lt3 (więc jak on tam się znalazł?!?!).

Późniejsze rozmowy z Alpacin00 i nune wyjaśniają wszelkie możliwości. Davut jest winny i należy mu się perm ban.

Opublikowano

To co że ma duży lvl ?

Nie ma wyjątku .

Powinien dostać bana i już .

Handel kontami to handel.

Jest nie dozwolony musi zakończyć się banem

9368_gold.png