Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zablokowac Gm-Mode Na Moim Serwerze Hamachi;((

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktos jak zablokowac komende Gm mode na serwerze hamachi?znalazlem temat jak ja blokowac ale tylko na dedyku bardzo prosze o pomoc

Pomogłem? Daj + :)

Ściągnijcie mi te 10% xD

Opublikowano

Z tym że bashpanel nie działa na via Hamachi?

Zablokuj na wszelki wypadek te rzekomo działające komendy (/set_event...) i tyle

Opublikowano

Z tym że bashpanel nie działa na via Hamachi?

Zablokuj na wszelki wypadek te rzekomo działające komendy (/set_event...) i tyle

bashpanel działa na każdym rodzaju serwera. na moim testowym hamachi też działa. musi być po prostu na localhoście przez xampp.

Opublikowano

a powiedzcie mi jak blokowac komendy sorry ale zielony jestem

Pomogłem? Daj + :)

Ściągnijcie mi te 10% xD

Opublikowano

łatwo zablokować otwierasz notepadem plik game i szukasz linijki set_event_flag i get_event_flag i zmień: tre_lviet_liag i hlt_reven_pleg

Możesz dać swoje

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

dfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfdfgdhsfhdsgfdskjhf sdjhfkjsdhkjfh dsjkfhdsjhfkjdshfkjdshkj hfds fjdshj kfdhskf hdskjf hkdsjhf kjdsh fkdsh kjfdskj hfdskjh fkjdshkjdshfkjdsh kfjdhs kjfhsdkjfh ds o muj borze ale spam o jezó

Opublikowano

Ja jestem zielony z deka jak otworzyć plik game z notepadzie... Może mi ktoś to wytłumaczyć ? Mam otwartą filezille na folderze channel. Chciałbym zabloczyć komendy set itp przez notepada ! Ale nie wiem jak to otworzyć. Pomocy ! :<

Opublikowano

ściągnij najpierw ten plik game, wsadź na pulpit, otwórz z pod prawego przycisku i wybierz polecenie "otwórz za pomocą" i wypierasz notepad++

zapisujesz, podmieniasz w ftp i już...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...