Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Freemetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na stronce www.elitepvpers.de został napisany post przez kilku uzytkownikow ktorzy podjeli sie stworzenia bota w stylu easymetin2.... ma dzialac tak jak em2 tylko ze za free ;] wiec pozostaje nam tylko czekac poki co ;)

szczerze watpie w to zeby ktos znalazl sposob na korzystanie za darmo z em2 gdyz tworcy podobnie jak programisci, hackerzy itp. z mpc forum znaja sie na tym co robia i zadbali o to zeby ten bot przynosil im zyski ;] ale jak sie mowi bez pracy nie ma kolaczy wiec zycze wam powodzenia w "szukaniu" sposobu na darmowe uzytkowanie em2

sram na te + czy - , liczbe postow czy hooj wie co ;]

"This is Just 4 Fun"

ale jezeli masz mi dac tego + czy - to chcem wiedziec ze na niego zasluzylem

Opublikowano

No cóż....

I ja nie wierzę, że ktoś rozpracuje EM2 :) Raz, że goście znają się narzeczy, 2, Team EM2 zagląda i tu na MPC, ktoś cudem zrobi obejście, cracka albo coś w tym stylu, to ich programiści też to pobiorą, sprawdzą jak działa i to zblokują i tyle :)

Nawet jeśli coś zadziała to będzie to zabawa w kotka i myszke....

Miejmy nadzieję, że ktoś zrobi nowego bocika :)

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...