Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Będzie Jakiś Fishbot ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy będzie jakiś fishbot w końcu który działa na 32 bit systemach ? Jak tam Andrzej, Ps19 i inni trwają jakieś prace, czy o zarobieniu znowu kilkudziesięciu kk dziennie moge se pomarzyć ?

Opublikowano

@up

naucz sie grać... noo jeśli ty wolisz "umieć grac" i chodzić całe życie w eq +4/5/6 bez bonów niż mieć fb i sie elegancko świecić to powodzenia życze i szczerze współczuję. A tak do tematu ?

Opublikowano

@milosz

co do eq to Ty przez cały okres grania nie będziesz miał takiego... bo to ciągle będzie "a mnie to nie działa", "dajcie linka do..." i w tym czasie w którym czekasz na FB samemu byś zarobił wiele więcej ;)

@klaskaj

Stać Cie tylko na "kopiuj", "wklej" ?

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Zbieram +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Przecież już mam takie! tylko nie wybonowane... dlatego przyda mi sie jeszcze bocik, bo osobiście wkurza mnie bieganie cały dzień po małpach dla kilku medali po 200k lub pastwienie sie nad spotem bo - 1 raz wypadł mi bodzio po chyba 4 godzinach expienia...pozatym na ten spot ciężko sie dostać bo zawsze noobki ksują...jest tez sposób żeby kupować taniej i sellać drożej - na tym kuzyn sie eleganckiego eq dorobił ale do tego trza mieć fart...

@klaskaj

Wkurzasz mnie, wszędzie gdzie ktoś żuli o FB ty wyjeżdżasz z tym syfem co 3/4 osób nie działa