Skocz do zawartości

Polecane posty

Witam chciałbym troche się poduczyć i poznać pare komend typu idz tu id bij to id

 

prosze o gotowy poradnik plx chciałbym coś zrobić do metina a na botach zabardzo się nieznam


9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

 

LUBIE ---

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

Hahahahaha......najpierw to się poucz delphi,lub c++,poucz się o protokole TCP/IP,pakietach,odkodowywania i zakodowywania pakietów,hookingu,pamięci aplikacji i ingerowania w nią,a wtedy sam będziesz w stanie napisać "bota"......

To nie jest taka prosta sprawa , jak myślisz.....

Jeden prosty bot może zawierać kilka tysięcy linijek kodu......


spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

 

 

take a gun and count to three...

 

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Niestety nie masz szans, nie ma języka programowania z komendami "idź i napi***** w te id" sorry. Bez szerokiej wiedzy nie masz nawet co myśleć o takim bocie , podejrzewam że "Hello world" też jest Ci obce.. : /

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pani Kasia

wszystkie odpowiedzi są tu do dupy po co je piszecie przecierz znam się troche ale niewiem jak to zacząc te posty u góry powinny byc warnowane


9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

 

LUBIE ---

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

"Znam się trochę".

Trochę tu nie wystarcza....

Przeciętny informatyk miałby z tym problemy.

Wiesz co to jest za mordownia z tym?

Sam jestem w fazie pisania bota - i uwierz mi,ledwo napisałem autopotera na bazie pakietów(ominięcie HS,wstrzykiwanie DLL'ki,hooking,kodowanie.....same przygotowanie zajęło mi 5 miesięcy),i dalej mi się już nie chcę.

Założę się,że nie umiałbyś napisać PROSTEGO(tak,to bardzo prosty program w stosunku do bota) programu wyświetlającego w okienku ilość hp postaci i jej nick.....

Jeśli tak bardzo chcesz-męcz się,poucz się o:

c++,ew.WinApi jeśli chcesz żeby twój bot miał okienkowy interfejs......protokole TCP/IP,pakietach(przechwytywanie,rozkodowywanie,zakodowywanie,hooking),musisz być w stanie napisać DLL'ke którą wstrzykniesz w klienta - żeby właśnie przechwytywać i wysyłać pakiety jako klient......

Podobny temat : https://forum.4programmers.net/viewtopic.php?id=160643 .

Zapewniam Cię,bez zaawansowanej wiedzy o protokołach sieciowych,ogólnie sieci,i językach programowania żadnego bota nie będziesz w stanie napisać,co najwyżej prostego cheata (co pewnie dla Ciebie jest trudne....).

Sądząc po twojej ortografii masz 12 lat - nie chce Cię urazić,ale tylko stracisz czas czytając to wszystko,bo i tak nic z tego nie zrozumiesz......


spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

 

 

take a gun and count to three...

 

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...