Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym troche się poduczyć i poznać pare komend typu idz tu id bij to id

prosze o gotowy poradnik plx chciałbym coś zrobić do metina a na botach zabardzo się nieznam

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Hahahahaha......najpierw to się poucz delphi,lub c++,poucz się o protokole TCP/IP,pakietach,odkodowywania i zakodowywania pakietów,hookingu,pamięci aplikacji i ingerowania w nią,a wtedy sam będziesz w stanie napisać "bota"......

To nie jest taka prosta sprawa , jak myślisz.....

Jeden prosty bot może zawierać kilka tysięcy linijek kodu......

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Niestety nie masz szans, nie ma języka programowania z komendami "idź i napi***** w te id" sorry. Bez szerokiej wiedzy nie masz nawet co myśleć o takim bocie , podejrzewam że "Hello world" też jest Ci obce.. : /

Opublikowano

wszystkie odpowiedzi są tu do dupy po co je piszecie przecierz znam się troche ale niewiem jak to zacząc te posty u góry powinny byc warnowane

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

"Znam się trochę".

Trochę tu nie wystarcza....

Przeciętny informatyk miałby z tym problemy.

Wiesz co to jest za mordownia z tym?

Sam jestem w fazie pisania bota - i uwierz mi,ledwo napisałem autopotera na bazie pakietów(ominięcie HS,wstrzykiwanie DLL'ki,hooking,kodowanie.....same przygotowanie zajęło mi 5 miesięcy),i dalej mi się już nie chcę.

Założę się,że nie umiałbyś napisać PROSTEGO(tak,to bardzo prosty program w stosunku do bota) programu wyświetlającego w okienku ilość hp postaci i jej nick.....

Jeśli tak bardzo chcesz-męcz się,poucz się o:

c++,ew.WinApi jeśli chcesz żeby twój bot miał okienkowy interfejs......protokole TCP/IP,pakietach(przechwytywanie,rozkodowywanie,zakodowywanie,hooking),musisz być w stanie napisać DLL'ke którą wstrzykniesz w klienta - żeby właśnie przechwytywać i wysyłać pakiety jako klient......

Podobny temat : http://forum.4programmers.net/viewtopic.php?id=160643 .

Zapewniam Cię,bez zaawansowanej wiedzy o protokołach sieciowych,ogólnie sieci,i językach programowania żadnego bota nie będziesz w stanie napisać,co najwyżej prostego cheata (co pewnie dla Ciebie jest trudne....).

Sądząc po twojej ortografii masz 12 lat - nie chce Cię urazić,ale tylko stracisz czas czytając to wszystko,bo i tak nic z tego nie zrozumiesz......

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

• Dodaj nową pozycję...