Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający Em2

tomek1985pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Znalazłem sposób na darmowego em2. Potrzebujemy do tego najnowszą wersje EasyMetin2_pl_1.0.1.1812 którą pobieramy ze strony www.easymetin2.com. następnie pobieramy plik easymetin2.exe i wklejamy(zamieniamy) go do folderu z najnowszym easymetin2 po czym odpalamy i cieszymy się darmowym botem.

http://www.speedyshare.com/files/24798759/Easymetin2.exe

Scan:

https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9d7e1836aec56d2c5728d9385aeeae97cf2dfc24a421256053ffa9d5cd4fd917-1287612833

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest skan strony a nie pliku ...

Strona może jest czysta ale plik raczej nie odradzam pobierania !

EDIT: Pozatym pobierać od kolesia z 5 postami (Szaleństwo!) ?!

kdq1pt.png

Opublikowano

Witam, odradzam ściąganie od tego użytkownika... Sposób działa ale już niedługo koniec. Jedyną deską ratunku jest stworzenie tzw. CRACKA który umożliwiał by darmowe używanie programu EasyMetin2 lecz kto się tego podejmie ? Mało osób umie robić coś takiego więc ja bym radził czekać około miesiąca aż zespól EM2 znowu zrobi go bezpłatnego.

Pewnie myślicie Jak to bezpłatnego ? Otóż czytałem informacje o płatnym EM2 i jest tam zamieszczone że to jest tak jakby eksperyment i powinni go przerwać za jakiś okres czasu chyba że zmienia zdanie i uznają iż przynosi im to spore zarobki lecz nie wierze w to że będą zarabiać więcej niż 10euro na miesiąc .

Jeżeli tak nie będzie i dalej będzie płatny postaram się zrobić cracka który obchodzi to zabezpieczenie czy mi się uda ? Tego nikt nie wie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...