Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Tabelką Account Pliki Od Rain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwórz mam bardzo dziwny problem, który nigdy mi się nie pojawił i nie mam pojęcia jak go naprawić. Włączam serwer normalnie tak jak zawsze i wyskakuje mi błąd Connection Refused... Poszukałem tematu jak to naprawić i z myślą iż wszystko jest w porządku zaczynam włączać serwer. Dalej Connection.... Próbuję naprawić tabelkę Account i wyskakuje mi taki oto błąd: bdaccount.jpg Z myślą, że błąd jest naprawiony próbuję włączyć tabelkę i mam to: beztytuucg.jpg

Prosiłbym o szybką pomoc !!

Opublikowano

chmody nadane w FZ? zobacz jeszcze czy sa pliki kiedys tez tak mialem i tu dziwnym zbiegiem sie usunely te pliki same moglo u ciebie tak samo byc jak cos sprawdz /var/db/mysql/player i zobacz czy sa pliki z rozszerzeniem .myd

old-metin.jpg
Opublikowano

chmody nadane w FZ? zobacz jeszcze czy sa pliki kiedys tez tak mialem i tu dziwnym zbiegiem sie usunely te pliki same moglo u ciebie tak samo byc jak cos sprawdz /var/db/mysql/player i zobacz czy sa pliki z rozszerzeniem .myd

Zrobiłem chyba błąd, bo usunąłem całą tą dużą tabelkę account. Tak, że pierwsze jest common. Zobaczyłem inny tut, żeby dodać tabelki, więc dodałem. Dalej Connection Refused.

Opublikowano

chmod nadales? jezeli nie wpisz w konsoli w vpc

chmod -R 777 /var/db/mysql/*

@Vizorg

wiem ze mozna ale przez wpv jest hmm lepiej wedlug mnie nie trzeba wlaczac dodatkowych programow

old-metin.jpg
Opublikowano

Brak określonego pliku w account.

Wejdź do FZ i sprawdź czy są 3 pliki account (inne rozszerzenia).

@EDIT

@UP

Można łatwiej nadawać prawo pliku:

Klikasz PPM na plik-->prawa pliku-->777

Opublikowano

Brak określonego pliku w account.

Wejdź do FZ i sprawdź czy są 3 pliki account (inne rozszerzenia).

@EDIT

@UP

Można łatwiej nadawać prawo pliku:

Klikasz PPM na plik-->prawa pliku-->777

Znalazłem tylko 2 pliki account. Bez .MYD ! Można jakoś naprawić błąd tak, aby była stara lista kont ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...