Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Postac Da Najwiecej Radochy Na High Lvlu? I Jaki Priv Polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Mam pytanko, Jaka postac da najwiecej radochy na high lvlu? (chodzi mi tu o priv. Czyli taka postac 95+) Będzie szybka,dynamiczna.Jednym słowem kosa.Ale żeby w expie tez sie nie męczyć :) . Chce zrobic naprawde Pro postac. Mam sporo czasu. na PLu mam wiele osiągnięc 60+ :) Ale pl to jednym słowem gówno. Masz 500zl to rozstawiasz wszystkich na servie. Yangi tak tanie że można mame poprosić o 5zł długopis,a pojsc kupic 100kk :rolleyes: Przy okazji chciałbym poznac wasze wypowiedzi dotyczące Privów. Chodzi mi Tu o stabilny, bardzo wszechstronny priv.Żeby gra sie nie kończyła na zrobieniu hwanga...Coś w stylu Fkyt2 (jak ktoś grał to wie jak wszechstronny serwer był :( ... I prosze mi tu nie dawac propozycji typu Csyt2 bo to dla mnie żaden serwer :rolleyes: KAŻDY (!) DMG, 1 hit killer. Pełno hinczykow,bugów itp... wracając do tematu chciałbym Żeby gra była wyzwaniem,ale dawała radoche.Żeby sie nie męczyc tylko cieszyć grą.Ale czy w ogóle taki serwer istnieje? xD Tak więc czekam na wasze profesjonalne wypowiedzi ; D

Ps. Soryy za brak prefixu coś sie pokićkało i prefiks zniknał :rolleyes:

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Polecam Candylongju :)

To jest ukryta treść, proszę

Najlepiej chyba ninja dagger lub surka bm:) Woje są oklepane ;d Ewentualnie możesz pograć szamanem, dosyć ciekawie się nim gra i na wyższym lvlu ładnie kosi w pvp :)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Tak sie wlasnie zastanawiałem. Smok albo Dagger. Bo woj przereklamowany racja :rolleyes: Ale ja chce zrobic PRO postac. A PRO woj to jednak kox ;] nawet jesli woje sa przereklamowane ;) Grał ktos Smokiem na jakims w miare normalnym privie (nie takim co sie wali 1kk ze skilla...) i może mi powiedziec jak sie sprawuje w PvP?

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Reborn Of Metin2. www.rebornofmt2.kilu.de(żeby założyć konto musisz zrobić konto na forum i napisać do GA VIOLE z prośbą o konto podając mu nick oraz kod usunięcia postaci jaki chcesz) ninja dagger. Wbijasz 95 robisz hwanga i ksiezyce + eq na pvp i każdy pada na chmure

Opublikowano

Polecam CandyLongju i surę WP . Build Czarowane --> Zbrojka --> Strach --> Wir --> Palec --> Rozpro <--- kox do expa :) Na 100 lvl mam 976 defa bez takiego super eq i 1500 ataku :) W grocie też się super expi ^^ Wbijaj na Candy i bierz surę WP

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.