Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2K G1

damianus1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie, chciałbym was zawiadomić iż gdy wykorzysta się na 1 koncie 6k g1 dostaje się 2k g1 za darmo ja tak dostalem i dostalem oficjalna wiadomosc od k1 na gmail ;):)

LICZE NA PLUSY ZA INFO +

Opublikowano

Ja narazie wydalem na koncie 4k g1 wciagu miesiaca :D ale o takiej wiadomosci pierwszy raz slysze

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Ale to jest fajna sprawa, serio to dostałem :) :) miałem na koncie oprocz tego 400 g1 dostalem te 2k i se kupilem gold m60 mimi nickiel(60 dni) l85a1 30 dni i obrotowe na 30 dni :)

Opublikowano

to moje gratulacje :D ja jeszcze 2k i tez moze dostane zobaczy sie

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

To brednie ja wydałem 6k g1 i jakoś nic nie dostałem... Pomyłka? Wątpie ale skoro ty dostałes to daj chociarz dowód bo mówisz i na słowo ci mamy wierzyć...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hahahah to sa jakies brednie kogo ty chcesz nabrac ??> ja w ciagu 3,5 mies wydalem ok 28k g1 i nie dostalem niczego za free próch 8 stron promokodów

jedyne co dostajesz zakaz kupywania bo piesz Your Inemtory Is Full Max Items Is 26 !!!!!!!!!!

nie wqiezycie ze tyle wydalem ??

Opublikowano

kapa ja tez jakos nie wierz ;] psc to wychodzi okolo 1170 zl

a od czego jest playspan ?:) ja mu wierze bo sam raz wpadlem w ,,trans" i zrobilem 4k g1 w 1h ;p

Opublikowano

[quote name=Druid xD' timestamp='1287676910' post='1537977]

a od czego jest playspan ?:) ja mu wierze bo sam raz wpadlem w ,,trans" i zrobilem 4k g1 w 1h ;p

Wooow . Ciekawe jak :D . Napisz do PW . A co do tego to nie prawda wydałem ok. 10k albo mniej i nie dostałem nic tylko promocody na famasa itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...