Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

Hekkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prowadze server CS:S NS i mam problem, ale o tym później.

Posiadam CS:S z 15 Octomber 2007. To chyba najnowsza wersja, prócz tej z 2010.

Server jest zabespieczony dafem 4, rconblodckiem.

Pomimo tego jakiś koleś crashuje mi server tzn na środku ekranu pojawia sie napis pałza, drunkuje, kickuje innych graczy. Daje wszystkim reconnecta, zmienia mape, a nawet powoduje CRASH GRY (gra wyłącza się, wyskakuje ten sam błąd co zawsze, gdy CS sie zatnie [hl2 costam]). Rozmawiając z nim, usłyszałem jak mówi "no to na początek włączymy sobie pauze w tle jego wypowiedzi można było zauważyć odgłos chodzenia po menu (grający w CS wiedzą ocb), gdy skończył ów zdanie, na środku ekranu pojawił się napis PAUSE (albo Pałza, nie jestem pewien).

Crashuje też server nie będąc na nim, ale to normalne, bo wiem czym to robi i też mam ten program (nie używam, chyba że właściciel innego servera niszczy mój, bo w tym momencie nie jest za dużo serverów na tej wersji CS:S, więc po co mamy niszczyć się nawzajem?).

Nie wiem jak zapobiec temu crashowaniu, kontakt z supportem nie wchodzi w grę, ponieważ po długich rozmowach nie udało się nawet im ustalić, czego używa ten koleś, jak temu zaradzić. Proszę więc was, użytkowników MPC, cheaterów, crasherów, hackerów i całą resztę o pomoc. Będę bardzo wdzięczny, jeżeli mi pomożecie. Pozdrawiam serdecznie i czekam na sugestie.

EDIT:

P.S: wspominał, że używa do tego komend, i zna sie na php (albo html? nie pamietam), ale nie wiem, czy nie ściemniał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...