Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Nie Działa Stronka Kolegom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyjaśnij bardzej a pomogę ;D nie kminie cie o co ci chodzi;D

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Wlasnie, szukalem portmapa polskiego, sciaglem włączyłem all porty i dalej nie działa.

Wszystkie mam na zielono, nie na czerwono. Koledzy grają na moim serwie. Ale stronka dalej nie działa dla kolegów.

Opublikowano

@SIr,Raju

Autor wyraźnie napisał jaki ma problem więc po co nabijacie posty?

@henazari1

To przez port map na 100% ;d

Uzasadnij,a nie piszesz sobie że te tego wina nie mając żadnego pojęcia o tym...(tak wynika z Twoich postów)

@Autor

Wejdź na Hamachi.

@TOPIC

Moim zdaniem źle jest skonfigurowany XAMP.

Pamiętaj Ty zawsze będziesz mógł wejść na stronę (zaleta hostera).

Rozumiem że jak odpalasz XAMP to uruchamiasz moduły Apache i Mysql?

Opublikowano

Mi działa. Aha, kolega mówi, że nie działa. A drugi mówi, że czasem działa, czasem nie :(

Sami możecie spróbować. A może odblokować jakiś port? 3306 nie da się odblokować (czerwone kółko)

Jak coś to sieci: GmMT2serv1

GmMT2serv2

Hasło(do tych 2): 12345

Aha, wszyscy koledzy są podpnięci do hamachi i działa im serwer.

Strona:http://5.207.182.41/

Uwaga. W przypadku tego zdjęcia jest błąd z MySql bo nie mam włączonego serva. Gdy mam włączony to wole przez stronkę rejestrować konta, bo moge dawać inne hasło (oprócz 12345)

A dając tę stronkę na cba tez wyskakuje błąd. O nim powiem później (ide do szkoły) Jak coś sieci włączone = 15:30 do 22:00

dwm2010102106422579.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi też miałem ten problem

i rozwiązałem ten problem

Zajmuję się tworzenie mojego serwera do gry metin2 poszukuję kilku gmów zrobie forum i dam link ale forum , żeby pisać podania na GM nie spamcie mi na PW

proszę o add.png

nowyobrazbitmapowywindoq.png

Opublikowano

Dołączam się do pytania @NieJestemPro ,Mam identyczny problem,( mam internet radiowy) , na razie znalazłem głupie rozwiązanie, odblokowałem port "3306" i wpisałem ip z hamachi mojego kolegi, i u niego po prostu jest stronka do serwera.

ilbmed.jpg

baner574x112.png

Opublikowano

[quote name=Ktos :D' timestamp='1287931680' post='1550360]

Dołączam się do pytania @NieJestemPro ,Mam identyczny problem,( mam internet radiowy) , na razie znalazłem głupie rozwiązanie, odblokowałem port "3306" i wpisałem ip z hamachi mojego kolegi, i u niego po prostu jest stronka do serwera.

Aha, mam neostrade :D

Odblokowałem port 3306 i dalej nie działa !

Gdy wpisalem IP kolegi to też nie działa.

Gdy wpisałem swoje IP z .100 lub .41 (z hamachi) to też nie działa.

Zna ktoś rozwiązanie?

Opublikowano

kurczę, to nie tak łatwo wytłumaczyć. Nie działa kolegom stronka na XAMPP, a mi działa. Jak komuś działa to może by dał poradnik, z którego korzystał.

Na WebServ strona działa kolegom ale reje też ( mi tez nie) bo jest błąd z mysql :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in C:\Program Files\WebServ\httpd\config.php on line 16
B章d podczas 章czenia z baz� danych
Fehlermeldung: Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client

A na XAMPPie działa rejestracja, ale tylko dla mnie :(

Opublikowano

Może masz źle skonfigurowane ale działa ci na localhost (wpisz swoje IP normalne nie z hamachi albo 192.168.56.1 i zobacz czy też działa ;])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...