Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam Pytanie kupiłem własnie Xbox 360 elit i jak odpale Pirata to dostane Banna i nie bede mógł w nic Grac czy co trzeba cos pozmieniac w Xbox360 czy odrazu wkładasz Pirata i grasz PLZ odp :D

Opublikowano

musisz przerobic konsole (po przerobieniu masz mozliwosc dostania bana. mozna go dostac grajac przez internet.po dostaniu bana nie mozna korzystac z LIVE)

nie ten dzial

76561197998026328.png
Opublikowano

ale jak np nie mam podłonczonego neta do Konsoli xbox 360 to jak uruchomie pirata to też bann ???? czy tylko dostane banna jak uruchomie neta na xbox 360 tak to normalnie moge grac na piratach bez neta?

Opublikowano

Jak przerobisz konsole, ale nie będziesz wchodził na neta to nie dostaniesz bana, jeśli kiedyś będziesz chciał zagrać na necie uczciwie to będziesz musiał iść znowu tam gdzie przerabiałeś konsolę, zapłacić, a oni ci wgrają oprogramowanie nie spiracone.

Opublikowano

buu.. Przerabiasz jak mieszkasz w Poznaniu To w Poznaniu ale nie wiem gdzie;p

i dostaniesz bana jak grasz na piratach;p

Mnie to spotkało niestety Banned;(;D

33902.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To tak : przerób konsole a następnie nie wbijaj na neta . Ja bym wolał kupywac gry a miec dostęp do neta :) No ale twój wybór Gry są drogie o.O

• Dodaj nową pozycję...