Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty Black Ops - Hax

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hacki na pewno będą. Nic nie powstrzyma hackerów. Skoro dali radę nawet w MW2(tam to takiego anty-cheata mieli, że...) to i w Black Ops będzie się dało.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

The PC version will be using Steam as DRM and will be using VAC as an anti-cheating tool.

Niestety to prawda...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

wiem że te forum hackach ale mam nadzieje że nie będzie haxów bo kupuje oryginała a 140 zł piechotą nie chodzi i nie chce się denerwować :P

@down dokładnie włączasz aim bota i tylko chodzisz i LPM

Opublikowano

Jak dedyki to chyba punkbuster będzie.

Przecież Bo nie miał być na steam. Zresztą co to za przyjemność gry z cheatmi...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

soryr ze tak powiem Walcie sie kurna!!! Gra nie wyszła a wy juz cheatowac chcecie nauczcie sie grać bez cheatów. Przez was cod moze upaść czy tego chcecie?.. Jeśli chcecie cheatowac idzcie na csa czy na coś innego od black opsa sie odwalcie mozecie nawet cheatować na mw2 mam to gdzies ale black opsa zostawcie w spokoju czekam na niego juz cały rok i chce normalnie uczciwie grac z przyjaciołmi a nie wbijemy na serwa a tu cheater jaki to ma sens jesli ten cheater na wh-aim bedzie jechał i wbije najlepszego kill streeka co to za satysfakcja z gry??.. Zadna.. Moim zdaniem steam za cheatowanie powinien dawać bany na IP.. Zeby wogule juz nie móc grać takie jest moje zdanie albo jak ktoś cheatuje to usuwać konta i miec to gdzieś czy na innej grze sie cheatuje czy nie :). Takie moje zdanie I NIE CHEATUJCIE TO JEST BEZ SENSU I NISZCZY GRY !!! Zastanawiacie sie dlaczego na ps3 mw2 gra 300k ludzi dziennie?, ja wiem czemu ponieważ tam niema cheaterów gra jest fer play (czy jak to sie pisze).. I chciałbym zeby też tak było na black ops w wersji pc jak chcecie cheatujcie na xboxie ale nie na pc bo to jest żałosne. bedziecie miec satysfakcje bo walneliscie heada dzieki aimowi bez sensu założe sie ze ta społecznośc tej strony która cheatuje w grach to są same dzieci w zakresie 8-13 lat To jest żałosne. Wasi rodzice powinni dawac wam kary za oszukiwanie niema wogule zabawy z gry

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Opublikowano

patnherx troche ma racje. Ale tylko w pewnym stopniu. Gra jużwyszła a le wtedy jeszcze nie.. A wy już chcecie cheatować? Moża zacząć jak się znudzi normalna gra czyli jakies 5-6 miechów. Ale nie rozumiem po co patnehrx jest na MPCForum skoro nie uznaje cheatow do gry???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Posiadam juz BO i powiem wam ze... VAC jest

Niektórych trybów nie ma ... Niekturych ?

1/2 trybów nie ma

Bardzo trudno jest grac na MP a w Singleplayer jest za duzooo... filmików

Na tym polega fabuła, jak chcesz postrzelać go to multi

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Na BO Steam nie bede czitował bo jest VAC i zaraz ban ;/ Multi jest zarąbiste więc nie chce go stracić :P

Jak wyjdzie aIW to bede na alterze czitował.

@patnherx

Co do bana na IP to pierniczysz... Taki banik to nic! Nawet na MAC'a! :D

Jak się nie da nic zrobić to kupujesz kare sieciową za 30 zł i dalej jedziesz na haxach xD

BTW: Nie wiem co Ty na forum o czitach robisz...

Opublikowano

soryr ze tak powiem Walcie sie kurna!!! Gra nie wyszła a wy juz cheatowac chcecie nauczcie sie grać bez cheatów. Przez was cod moze upaść czy tego chcecie?.. Jeśli chcecie cheatowac idzcie na csa czy na coś innego od black opsa sie odwalcie mozecie nawet cheatować na mw2 mam to gdzies ale black opsa zostawcie w spokoju czekam na niego juz cały rok i chce normalnie uczciwie grac z przyjaciołmi a nie wbijemy na serwa a tu cheater jaki to ma sens jesli ten cheater na wh-aim bedzie jechał i wbije najlepszego kill streeka co to za satysfakcja z gry??.. Zadna.. Moim zdaniem steam za cheatowanie powinien dawać bany na IP.. Zeby wogule juz nie móc grać takie jest moje zdanie albo jak ktoś cheatuje to usuwać konta i miec to gdzieś czy na innej grze sie cheatuje czy nie :). Takie moje zdanie I NIE CHEATUJCIE TO JEST BEZ SENSU I NISZCZY GRY !!! Zastanawiacie sie dlaczego na ps3 mw2 gra 300k ludzi dziennie?, ja wiem czemu ponieważ tam niema cheaterów gra jest fer play (czy jak to sie pisze).. I chciałbym zeby też tak było na black ops w wersji pc jak chcecie cheatujcie na xboxie ale nie na pc bo to jest żałosne. bedziecie miec satysfakcje bo walneliscie heada dzieki aimowi bez sensu założe sie ze ta społecznośc tej strony która cheatuje w grach to są same dzieci w zakresie 8-13 lat To jest żałosne. Wasi rodzice powinni dawac wam kary za oszukiwanie niema wogule zabawy z gry

Popieram w 100%

Cheatowanie w takich grach jak CoD jest bez sensu o.O

Co za radocha kiedy widzisz gdzie jest dany gracz i poprostu czekasz az wyjdzie przy tym skanujac go ?

Lub lazisz po mapce i same heady leca z aima, moim zdaniem cod nie jest gra gdzie mozna uzywac cheatow...

ZBIERAM --- =)

Opublikowano

Na takie dyskusje to może miejsce jest na forum o CoD, a nie tu - na Multi Player Cheats Forum,

Póki co nie ma zbytnio oszustw do BO, ale pojawiły się pseudo-cheaty typu 30k za killa itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...