Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądzę , że jeżeli grasz każdą postacią to tak , ale jeśli grasz w większości jedną, a na tamte rzadko wchodzisz to nie... :P

Opublikowano

Sądzę , że jeżeli grasz każdą postacią to tak , ale jeśli grasz w większości jedną, a na tamte rzadko wchodzisz to nie... :P

heh . xD

trochę mnie źle zrozumiałeś czy rozdawać bony np . w 4 rzeczach na na cztery postacie z gry i zmieniać podczas gry w zależności od klasy przeciwnika .

rozumiesz ? ; p

szukasz kogoś aby zrobił gp twojego priva ? . napisz na pw , na pewno odpowiem ! ;d

konty yt w załączniku . ;p

Check this out . ; D

Check this out 2 . ; p

Opublikowano

a to, sorry , teraz kumam .

Na woja i surke, ninje . :D

no wiem , tylko czy kupować np . 3 stalki i , każda 1 na inną postać ? np . 1 stalka , silny przeciwko wojownik , 2 stalka silny przeciwko sura .

Opłaca się tak ? czy po prostu mieć jedno eq i tam porozdawać jakoś bony ?

szukasz kogoś aby zrobił gp twojego priva ? . napisz na pw , na pewno odpowiem ! ;d

Check this out . ; D

Check this out 2 . ; p

Opublikowano

Nie wiem czy się opłaca, bo nie wiem jak drogie są te stalki i eq.

Jak przeciwnik jest dobry, to i tak eq za wiele Ci nie pomoże. Jeżeli na prawdę miał bym robić eq na każdą z klas postaci to zrobił bym tak jak mówisz, na woja, sure, ninje , w stalkach ogólnie w całym eq.

Opublikowano

Nie wiem czy się opłaca, bo nie wiem jak drogie są te stalki i eq.

Jak przeciwnik jest dobry, to i tak eq za wiele Ci nie pomoże. Jeżeli na prawdę miał bym robić eq na każdą z klas postaci to zrobił bym tak jak mówisz, na woja, sure, ninje , w stalkach ogólnie w całym eq.

yhym , no dobra .

dzięki za pomoc . ; p

Check this out . ; D

Check this out 2 . ; p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...