Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Nowy Poddział

QeS

Dodać poddział??  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Doda? poddzia???

• Tak
      7
    • Nie
      2
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.Chciałbym zaprezentować wam pomysł,w którym pragnę aby został dodany nowy poddział mianowicie Killing Floor jest to mało znana gra,jednakże ludzie mogliby nabrać zachęty do tej gry.Sam osobiście gram w tą grę i polecam ją tym którzy nie grali.

qes.png
Opublikowano

Są cheaty do tej gry ?

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Specjalista
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=6MjToRJKUq8 znalazłem filmik

Opis:

Killing Floor to drugi tytuł studia Tripwire Interactive. Podobnie jak w przypadku gry Red Orchestra: Ostfront 41-45, jest on retailową adaptacja istniejącego modu do UT2004. Studio Tripwire zatrudniło do pracy nad Killing Floor twórców oryginału, by fani mogli być pewni, że sklepowa wersja ich ukochanego modu zachowa klimat oryginału.

Akcja tej wyjątkowo brutalnej strzelaniny FPP utrzymanej w konwencji survival horroru, osadzona została w Wielkiej Brytanii, gdzie wskutek eksperymentów genetycznych ludzie zaczęli zmieniać się w mutanty. Zadaniem gracza będzie totalna eksterminacja zarażonych ludzi, ocalenie pozostałych przy życiu i przywrócenie wcześniejszego ładu.

W pełnej wersji Killing Floor można wraz z pięcioma innymi graczami zmierzyć się z w trybie kooperacji z hordami zmutowanych przeciwników. Do naszej dyspozycji oddano ponad 12 broni, m.in. miotacze ognia, strzelby, karabiny szturmowe, maczety, piły spalinowe, a nawet wyrzutnie rakiet, którymi będziemy mogli unicestwiać kolejne fale mutantów, składające się z aż dziewięciu rodzajów potworów. Grając w sieci odblokujemy 5 perków, które podniosą naszą skuteczność w użyciu poszczególnych broni i nie tylko. Killing Floor oferuje aż 40 achievmentów, w tym takie jak "Szacunek za zmarłych", który zdobywamy po zabiciu 10 przeciwników pożywiających się truchłem naszych towarzyszy. Gra jest dostępna poprzez steam, a w Polsce za jej wydanie odpowiada CD Projekt.

Za generowanie grafiki oraz fizyki świata odpowiada silnik Unreal Engine 2.5. Sama oprawa idealnie oddaje nastrój i niepowtarzalny klimat gry. Nie zabrakło też edytora umożliwiającego tworzenie nowych poziomów i modyfikacji. Ze względu na wyjątkowo brutalną i krwawą rozgrywkę Killing Floor jest przeznaczony wyłącznie dla pełnoletnich graczy.

Screeny:

killing-floor-20090320110724526_640w.jpg

killing-floor-pc-002.jpg

qes.png
Opublikowano

jest to mało znana gra oraz cheaty

to dwa powody ktore mowia na nie...

Jesli chodzi o to iz nie ma sensu robic dla nich osobnego dzialu (czyli dla gry) + ktos musialby sie zajac ich publikacja...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Killing Floor to bardzo fajna gra, tak jak mówi QeS ludzie zobaczą że jest na forum taka gra i zagrają w nią, sam tak często robiłem że szukałem fajnego FPS'a właśnie na mpc ;) w Killing Floor dużo osób gra przez gArene. Więc myślę że pod dział można by było dodać jako testowy

Opublikowano

Gra wydaje się fajna,coś nowego fps połączony z fantasy jeżeli są czity to czemu macie nie dać działu testowego :)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

spokojnie chłopie, może zrób kilka tematów w inne FPP a potem się przeniesie, bo tak robić pusty dział to lipa trochę.

Opublikowano

Tak więc jeśli można wiedzieć, co dalej z tym działem ?

Mounthains uznał że QeS nie nadaje się do współpracy.

Działem mogę sie zajmować, zresztą ostateczna decyzja należy do administracji.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Tak więc jeśli można wiedzieć, co dalej z tym działem ?

Mounthains uznał że QeS nie nadaje się do współpracy.

Działem mogę sie zajmować, zresztą ostateczna decyzja należy do administracji.

Potrzebowałbym kogoś jeszcze, bo nie znasz gry. Możesz tylko pomóc znawcy w sprawach moderacyjnych.

Dlatego potrzebujemy kogoś kto zna grę.

• 4 tygodnie później...
Gość Mounthains
Opublikowano

Jakoś widzę, że nikt się nie pali do tego ;). Wymarło - close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...