Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Jak Uruchomić 3 Boty Nawet Na Starszych Pc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne wiele osób ma możliwość załączenia 3 botków aby zwiększyć drop, ale komp jest zbyt słaby by tyle utrzymać. Najczęściej karta graficzna jest za słaba. Osoby z lepszymi komputerami też docenią ten sposób, ponieważ można spokojnie załączyć gierkę i 3 boty w tle. A dzięki temu sposobowi nawet komputery ery P4 będą mogły tak zrobić (2,5ghz + gierka nie zbyt wymagająca).

A więc do rzeczy.

Po co nam pełna jakość metina kiedy zamierzamy TYLKO expić/dropić?

1. Ustawiamy 3 boty na autologin żeby kliknąć start i zapomnieć o nich.

2. Wchodzimy przez notatnik do metin2.cfg.

3. Do góry mamy 2 wartości width i height za pewne domyślacie się że jest to rozdzielczość. Ustawiamy je na 100 (bądź 1 jeżeli komuś to odpowiada). BPP możemy ustawić na 1 ale lepiej zostawić 16. Resztę zostawiamy bez zmian.

Ja spokojnie na 2ghz trzymam 3 boty i gierkę z lat 90 na fullach a przy 1 bocie gierkę z początku naszego wieku też na fullach (nie będę sypał tutaj tytułami). A TO WSZYSTKO NA GF2!!! Sam jestem zdziwiony chociaż ta karta jest po max OC. Jak widzicie stary sprzęt nie ogranicza możliwości jeżeli tylko odpowiednio go wykorzystać. Proszę mi tutaj nie pisać jakie to super i5 i7 bo nie do tego jest temat.

Do FB ustawienia 500x500 idealne.

Zrobione przeze mnie zakaz kopiowania/edytowania bez mojej zgody jest to moja własność intelektualna i nie życzę sobie by ktoś jej używał bez mojej zgody.

Zbieram +

Opublikowano

Metin moze i wlaczy sie w rozdzielczosci 100x100 ale widzimy tylko kwadracik 100x100 lewego gornego ekranu.. Polecam programy takie jak resizeEnable albo rozmiarozmieniaczbydsip.

Opublikowano

Niedługo coś wykombinuje żeby system 32 bitowy widziało jako 64 bitowy i może FB 3.0.3. ruszy (działa głównie na 64 niestety :( )

Każdy się chyba domyśla dlaczego

Zbieram +

Opublikowano

heh... ja tam zamiast bawic sie w zmienianie rozdzielczosci zrobilem 2 konta na kompie i na jednym odpalam boty na drugim sobie robie co innego.... co z tego ze zmienimy rozdzielczosc jak procek tak samo musi pracowac nie zaleznie od tego jaka rozdzielczosc ;]

sram na te + czy - , liczbe postow czy hooj wie co ;]

"This is Just 4 Fun"

ale jezeli masz mi dac tego + czy - to chcem wiedziec ze na niego zasluzylem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...