Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wywalanie do pulpitu

kot2504z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam juz tak od dluzszego czasu, (ok miesiac) nie moge grac, pojawia sie ekran wczytywania, ten zolniezyk biegnie ;p a potem jak sie ma pojawic ekran logowania, wywala do pulpitu, probowalem reinstalowac, tryb zgodnosc, patchowalem, sciagnalem wczoraj najnowsza wersje, nie mam pojecia w czym jest problem. dodam ze mam windowsa 7.

///Geeeezzzz nauczcie się nazywać poprawnie tematy ... - Lenart

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

skoro masz windows'a 7 ca uruchamiaj jako administrator

nic kompletnie nic, wylaczylem zbedne programy (bez explorera sie nx shield nie uruchamia) wszystko w sumie co sie dalo, oczywiscie probowalem jako administrator tryby zgodnosci. gre instalowalem na wszystkich dyskach. sadze ze format pomoze, ale odpada, wiadomo dlaczego. byc moze to bledne wpisy w rejestrze, albo brakujace biblioteki. chociaz niby jak to by error wyskoczyl, a gra poprostu sie wylacza jakby nigdy nic gdy ma sie pojawic system logowania. moze ma ktos jakies pomysly na kombinacje w kompozycjach windowsa itd? bo wlasnie czarny ekran i nic. nie chce sie wlaczyc ekran logowania.. ehh.. prosze o pomoc