Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Akcja Pajacyk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tekst pochodzi z forum gry Football Team. Pomóżmy im osiągnąć sukces ;)

Uwaga!

Temat ten nie tyczy się bezpośrednio gry, tylko pośrednio, ale nie wiedziałem, gdzie go umieścić. Sądzę jednak, że idea jest fajna i prosiłbym o niekasowanie tego tematu :)

Temat: Wielka akcja Pajacyk - Bijemy rekord!

Cel: Bezinteresowna pomoc głodnym dzieciom i uzyskanie 200 tysięcy kliknięć w brzuszek pajacyka.

Uzasadnienie przydatności pomysłu: //tutaj dłuższa wypowiedź//

Jak wiadomo, w grę FootballTeam gra mnóstwo ludzi. Na stronę http://www.pajacyk.pl wchodzi dziennie około 170 tyś. internautów, lecz jeżeli wsparlibyśmy tę stronę na pewno udałoby się nam wspomóc więcej głodnych dzieci.

Proponuję, aby dnia 23 października 2010 (sobota) każdy gracz kliknął w brzuszek pajacyka. Naszym celem jest zdobycie 200 tysięcy kliknięć (oczywiście chodzi mi o wynik końcowy, będą nam pomagać "cywile" którzy nic o tej akcji nie wiedzą a wchodzą codziennie na pajacyka i klikają).

Datę tę wybrałem, ponieważ jak wiadomo w sobotę każdy ma troszkę więcej czasu a do tego momentu można się przygotować umieszczając stosowną informację na pasku informacyjnym w grze :)

W trakcie akcji mozna byłoby co jakiś czas informować graczy o naszych dokonaniach, tzn. ile mamy już kliknięć.

Plusy: Pomoc głodnym dzieciom. Nic nas to nie kosztuje a może sprawić wiele satysfakcji, jeżeli uda nam się pobić rekord.

Minusy: Nie ma :)

Pozdrawiam serdecznie :)

EDIT:

Zachęcam wszystkich do "trenowania" przed wielką akcją i klikania ;)

Przypominam, że główny "atak" na pajacyka będzie w sobotę, więc proszę zmobilizować wszystkich swoich kolegów i koleżanki, ustawić opis na gadu-gadu, że dziś bijemy rekord ;) Ja postaram się załatwić jeszcze wiele, wiele osób... Założę konta na różnych forach i tam też zmobilizuję ludzi do akcji :)

Pamiętajcie: Sobota 23.10.2010. - pajacyk będzie nasz :) wierzę, że pobijemy rekord, powiedzcie o tej akcji swoim znajomym, im nas będzie więcej, tym lepiej!

EDIT 2:

Pamiętajcie, że akcja jest całkowicie BEZINTERESOWNA a jedynym profitem uzyskanym z tej akcji jest satysfakcja, że pomagamy dzieciom :)

Nie piszcie o dodatkowych UM za klikanie czy euro... Sens tej akcji polega na tym, że pomagamy bezinteresownie:)

//Ogłoszenie globalne //Mellonedain