Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

grzes1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj Paszal nie daja na ip na zawsze wiesz dostalem bana na konto bo niby mialem wallhack i co dostalen na tydzien a po tym tygodniu cos mi sie zaczelo dziac z kontem i ktos mi je ukradl pech wiec nie mow ze klamie mam nawet dowody jak chcesz wiedziec dokladny report mi przeslali na ip to daja jak ktos chamsko jedzie na vipach 1 ban to jest pouczenie 2 ban to ostrzezenie a 3 ban to juz koniec konta

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

bana dostaje się na 7 dni.

@ *kielce* - jesteś jak ziemba- spammer, nuub i h***

to jest forum o hackach a nie o gwałceniu twojej starej

po co robisz konto jeżeli nie pomagasz z hackami, nic nie robisz tylko spamujesz i dokuczasz

przemyśl to...

@2x DOWN

napisałem to po prostu, bo ktoś powinien to wreszcie zrobić a *kielce* powinien dostać bana/warna

shoob.png

Opublikowano

Ehh za hacki dostaje się Prem Ban ( ban na zawszę nie na IP tylko na konto ) wiem coś o tym bo sam miałem za WH bana ... Na tydzień jest za glitche . Chyba że coś zmienili bo ja miałem Prema ...

@Michał15+*B*

Oni nie wykrywają WH to gracze robią ... na przykład grasz sobie na WH i pokazujesz go strasznie to inny gracz po grze może zapisać grę przyciskiem ''save'' i potem wysyła ten filmik do z8games oni go analizują czy naprawdę masz WH i dają bana .