Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdz Warto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dosyć spory problem. otóz posiadam konto na serverze DragonMt2 nabiłem 80lvl .Napracowałem się nad eq wydałem ponad 100zl na konto .3dni temu dostałem wiadomośc [szept] od gracza : Upomnienie

że mam wejśc na strone Metin2-IRC.er.pl i zalogować sie na stronie i zostane przeniesieny na czat z administratorami , loguje się ale nic mi sie niepokazuje .Właczam gre probóje się zalogowac a tu pisze Zly login lub błedne Hasło.Zdenerwowałem się więc wchodze na dragonmt2.pl i pisze do administratorów zgłoszeniea onie po 1 dniu odpowiadają że nie odpowiadają za skradzione eq konto oraz za to ze wydałem prawidziwe pieniądze.Co mam zrobić??????

9pu8p2.png

Opublikowano

Nie mają tego gdzieś, tylko nie mają co zrobić. Ponieważ nie odpowiadają za głupote ludzi którzy wchodzą na inne strony niż dragonmt2.pl. Naprawde logiczne to jest- coś podobnego do regulamin-metin2. Pamietaj GM,GA nigdy nię chcą twojego hasła.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nic nie zrobisz...jedyna rzecz jaka mozesz to Wziac ta osobe do Sadu... Mozna go sciagnac i namierzyc poprzez IP (to juz do policji i z nimi porozmawiac ;) ) I taki pan Na Plu sie wypowiadal Zlapal kolesia co mu eq Ukradl dostal 3 lata w zawieszeniu i 200zl Grzywny :D

Edited_1.png

Opublikowano

Wejdź na tą stronę jeszcze raz i zobacz ile jest serwerów..

Kończy się na Orion, i to jak jest napisane tam .. bluee

Adminami?

Upomnieniaa?

Wpisałeś pasy i lipa, oni wiedzieli że to passy do tego serwera i gratuluję Ci.

Opublikowano

Hmm a ty wogle nie myślisz nie masz do tego E-Maila ? Przywróć Hasło może akurat ci eq nie ukradli a jak ukradli to na policje zgłoś odsiedza troche to im sie odechce hackować konta

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Nawet jak by chcial isc na policje to nie moze bo jest to prywatny server a jak wiemy prywatne servery lamia prawa autorskie yamir work wiec jak pojdziesz na policje to pewnie cie udupia za lamanie praw bo przeciesz grasz czyli lamiesz prawa autorskie wiec nie wkrecajcie go z ta policja:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Granie to nie łamanie praw autorskich. Złamał by prawo autorskie wtedy, gdyby server był jego, on był GA.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

I to jest najlepszy dowód na to żeby nie wydawać kasy na metka chociaż nie na privy :P Zresztą DragonMT2 to gówno jak dla mnie teraz. Każdy ma dmg itp a gm nic nie robi. Ja mam 93 stal z kd def i złodzieja z 2kd ale jutro wywalam eq bo po co ma sie marnowac skoro nie gram :P