Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot] Juz Konta Beda Odblokowane

Dandysowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otoz wreszcie naprawili blad z problemem zalogowania sie na s5,s14,s21 oraz s23. Jedynie co trzeba zrobic to wyslac zgloszenie do supportu i kazde konto bedzie indywidualnie odblokowane.

Problemy z logowaniem na serwer s5, s14, s21 i s23

Wszystkie osoby posiadające aktywną postać na serwerze s5, s14, s21 lub s23 i otrzymujące podczas próby logowania na swoją postać komunikat informujący, że serwer jest zamknięty, proszone są o wysłanie zgłoszenia poprzez system znajdujący się pod adresem: http://support.metin2.pl

W zgłoszeniu proszę powołać się na to ogłoszenie oraz podać nick postaci i serwer.

Każde takie konto na którym występuje taki problem będzie odblokowywane indywidualnie.

Zespół Metin2PL

ps. ogłoszenie dotyczy osób mający problem z zalogowaniem po ostatnim patchu, a nie kont zablokowanych za łamanie regulamiu

Link do bierzacego tematu

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=5939850#post5939850

Opublikowano

team powinień sam odblokować ten problem a ie jescze karzą wysyłac do nich wiadomosci z prosba o odblokowanie zal ich....Niedość ze stracilismy czas nie bijąc llvl a inni se ili lvl i każą wysyłac prosby ...moge złozyc na nich skarge co najwyżej..

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pridak, górniku - wypad... (Napisano 19 October 2010 - 17:02) a dziś jeśli nie wiesz jest 30 NOVEMBER 2010

Raporcik leci...

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...