Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Kontem ! ;(

soriee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich...

Mój problem wygląda tak że grałem sport czas w Warrocka lecz od jakiegoś roku może dwóch, zakończyłem grę bez bana itp lecz gdy chce się zalogować do warrocka jest napisane "Your Account has been Blocked "

Lecz gdy wchodzę na stronę Proszę Ss : http://w725.wrzuta.pl/obraz/5XW3h63TVI3/2

jak widać na Ss napisane ze konto "Active" i bez problemu się loguje, i jak widać na Ss niebieską strzałkę... Niestety moje stare hasło było 8 cyfro-literowe, a na stronie jest 10 cyfro-literowe... Czy to dla zmyłki czy posiadam inne ??.

Ale to nie 1 mój problem, 2 wygląda tak że na Warrock.net moje konto jest "blocked" Ss : http://w725.wrzuta.pl/obraz/0MOHTbJwnwX/1

wiec już sam nie wiem o co z tym chodzi.

Gdy kończyłem grę 1 osoba miała passy od konta ale tylko i wyłącznie passy 0 meila 0 podpowiedzi i odpowiedzi ( sam nigdy nie znalem ) więc jak to możliwe ??

a i jeszcze 1 ciekawostka "Last Login: 2010-02-05 22:03" na 95% jestem pewien że to nie ja ponieważ nie gram od tamtego czasu ( tak mi się wydaje bynajmniej ).

Wie ktoś jak mi pomóc lub odzyskać moje konto ?? Proszę o pomoc naprawdę zależy mi na tym koncie ( graczy warrocka wynagrodzę godną nagrodą ).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz ticketa z Twoim problemem. Albo pogadaj z tą osobą która miała passy do tego konta. Bo innej możliwości nie ma (chyba) .

Opublikowano

Z tego co wiem na G1 możesz sam zablokować konto . Jeżeli pisze Blocked to taka możliwość istnieje że ktoś ci to specjalnie zrobił . Gdybyś dostał bana pisało by account banned przy logowaniu . Napisz ticketa i się wszystko rozwiąże . Życzę ci powodzenia , lecz stawiam na to że ticketa rozpatrzą pozytywnie i odzyskasz konto .

Opublikowano

szkoda konta widzę miał ponad 40 lvl K/D tez w sumie niezłe a na to trochę się pracuje ŻYCZĘ CI POWODZENIA

ADM Athlon II x2 245 2.91 Ghz 2.00 GB RAM GeForce 9600 GT 1024 MB RAM HDD 512 GB

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc z tym Ticketem ? bo w tym jestem kompletnie zielony, no i mój angielski też nie jest zbyt wspaniały

Zależy mi niesamowicie na koncie i z wynagrodzeniem nie żartuje jestem na to przygotowany :)

Konto posiada Retaila na m249 co troszkę mnie kosztowało swojego czasu...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak napiszesz ticketa a konto jest duzo warte i interesujace to bedzie ub a konto ci zbanowali bo moze ktos na tym acc na haxach jechal

Zycze Ci Powodzenia

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...