Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie Nam Wybudować Skatepark ;)

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka !

W naszym mieście chcielibyśmy, aby wybudowano kryty skatepark, ponieważ mamy 1 na powietrzu i jest zniszczony. Potrzebujemy 1000 podpisów w ciągu 30 dni.

Wystarczy, że podpiszecie petycję swoim imieniem i nazwiskiem i proszę, by robić to bez zabawy i nie wpisując głupot.

Link do petycji:

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5883

Pozdrawiam ! :)

Don't feed trolls ;]

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gość • Wtorek [19.10.2010, 15:06] • [iP: 80.245.183.***]

mogą sie domagac, barany:)

PURE PWNAGE.

@top

Za dużo roboty.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No i zatwierdzić maila ;p

To jest najtrudniejszy punkt.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dam ci rade bo też zbierałem podpisy do skate parku :D Zbieraj w szkole z 200-300 podpisów uzbierasz zależy jak duża szkoła.

Zbieraj na PKS przystankach itp. Od przychodniów,kolegów.Po prostu zbieraj tam gdzie jest dużo ludu ja tak uzbierałem 1267 podpisów w 5 Dni z moim kolegą ;) Podpis oddany ;) Głownie 500+ Podpisów w szkole uzbierałem :D

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...