Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Linux] Czy Dziala Na Nim Metin ?!

Damainikot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam pytanie czy na w srodowisku Linuksa dziala metin2 i emt2 ?

Bo chce go sobie zainstalowac ale nie wiem czy bedzie mi metin latał -,- ?

jak nie to zainstaluje i tak i sobie bede raz wlaczal w7 a raz linuxa -,-

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

w wiesz moze czy left 4 dead 2 tez by poszlo ?

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

Zależy Jaką masz wersje Linuxa jest jeszcze Taki haczyk... Bo niektóre Linuxy są przystosowane Typowo pod programowanie i Pod serwery... Moja siostra Tak sie podniecała że chce Linuxa Bo są Pingwiny ... Zainstalowała Sobie a tu wersja Tools Same narzędzia do programowania i pod serwery Nawet GG było jakieś Inne więc najpierw Zorientuj się jakiego Linuxa wgrywasz.

OndteAw.png

Opublikowano

@up

bo są pingwiny hahaha xD

@Topic

Zalezy od systemu wybieraj takie bardziej ogólne bo Mandriva Linux to ogólnie przystosowany jest raczej pod server ale sa i odmiany normalne

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Metin ci nie ruszy zapomnij, bajkopisarze rządzą, buhahaha

Powodem pierwszym dla którego metek się nie uruchomi jest torrent, Linux nie będzie mógł zaktualizować Metina.

Po drugie można uruchomić przez kamer moda ale tam cię czeka specjalna niespodzianka.

Na czystym UBUNTU, KUBUNTU, XUBUNTU, MANDRAKE (tu i się da, ale to tysiąc zachodu), na openSUSE da się grać, na Debianie także, Fedora też lubi Linuxa. Fakt że da sie tam zainstalować to prawda, ale troszkę się na pracujesz.

PS: DO ubuntu można znaleźć program(moda do metka).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Mutu2012

Są spore szanse na uruchomienie metina na linuxie, a z torrentowaniem nie ma żadnych problemów, wystarczy pobrac najnowszego patcha ze strony oficjalnej i go odpalić przez zmodyfikowanie rozszerzenia pliku metin2client.bin na metin2client.exe. To samo dotyczy sie torrenta. wiem, że są dodatki do linuxa umozliwiajace uruchomienie aplikacji windowsowych na nim ;)

Opublikowano

@Mutu2012

Są spore szanse na uruchomienie metina na linuxie, a z torrentowaniem nie ma żadnych problemów, wystarczy pobrac najnowszego patcha ze strony oficjalnej i go odpalić przez zmodyfikowanie rozszerzenia pliku metin2client.bin na metin2client.exe. To samo dotyczy sie torrenta. wiem, że są dodatki do linuxa umozliwiajace uruchomienie aplikacji windowsowych na nim ;)

Racja, sam torrent nie bedzie poprawnie działał (a przynajmniej mi nie działał).

Podstawowa rzecz - zainstaluj poprawnie sterowniki do grafiki i wine/crossover albo jakiś inny program tego typu i spróbój uruchomić.

Ja odpaliłem metina na ubuntu 9.x ale miałem mało FPS i sie przycinał tak, że nie dało się grać, ale mam słabą grafikę wiec pewnie dlatego ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...