Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#Film Zapis Cf# Jak? Sprawdz To..

99991111a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Jestem Pewien ale slyszalem ze tak gdy jestesmy w grze wchodzimy w storage i tam na gorze po prawej obok repair all jest replay klikamy to replay i tam jest

Opublikowano

Nie Jestem Pewien ale slyszalem ze tak gdy jestesmy w grze wchodzimy w storage i tam na gorze po prawej obok repair all jest replay klikamy to replay i tam jest

Dzieki sprawdze to a dla was +

9625174_4_25.png

Opublikowano

wiem ze forum istnieje po to żeby ludziom pomagać ale bez jaj żeby robić takie tematy...po każdym save możesz zmienić nazwę zapisanego pliku w ten sposób bez problemów wszystkie save znajdziesz...:)

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

dobrze ale forum jest po to aby sie pytac jesli ktos czegos nie wiem a jesli ty piszesz taki post nie pomagajac komus kto prosi o pomoc powinienes dostac ostrzezenie bo to sie zalicza do spamu

Opublikowano

I tak nic nie zrobisz z tego save nie da się tego odtworzyć, ani yt nie umie ani nie da się skonwertować to jakiś dziwny format. Nie dawać minusów.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

lol nie da się tego bo takiego formatu niema nigdzie w necie a poza tym jestem w 2 klasie liceum informatycznym wiec chyba wiem jakie są formaty plików i jak byś nie wiedział to na pewno mu coś pomogłem żeby się nie gubił na replay czytaj ze zrozumieniem posty bo tragicznie skończysz problemy z j.polskim jak widzisz format plików replay to .cfr wiec jest to ich prywatny format...:)

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

lol nie da się tego bo takiego formatu niema nigdzie w necie a poza tym jestem w 2 klasie liceum informatycznym wiec chyba wiem jakie są formaty plików i jak byś nie wiedział to na pewno mu coś pomogłem żeby się nie gubił na replay czytaj ze zrozumieniem posty bo tragicznie skończysz problemy z j.polskim jak widzisz format plików replay to .cfr wiec jest to ich prywatny format...:)

Ja jedna klasa niżej i to samo mówię ,że to jakieś gów nawet ci z z8 games nie wiedzą kto to programował i jak to odtworzyć ja próbowałem na wszelkie sposoby to jest chyba w formacie z lat 60... albo ze średniowiecza...

r8a4g8.jpg

Opublikowano

wiesz z8games.com z wiadomych przyczyn będzie się upierało ze to nie ich format ale założę się ze ten format po prostu jest zmieniony jak myślisz jak oglądają replay co myślisz ze przez crossfire no chyba nie oni maja specjalny program umożliwiający odtworzenie tego formatu ale tego programu to ci nie dadzą

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Ale w tych repleyach to nic od czasów suba games jak cross fire miało na własność się nie zmieniło.

Zresztą ja się nie znam haki mnie ostatnio wkurzają bo tylu jest skur którzy chitują tylko po to by wkur innych no bo po co zapierdzi po mapach rangą "uśmieszek" jak ma się lepszą...

r8a4g8.jpg