Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dark Orbit]Udobot

revansan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam UDOBOTA. Złożyłem alfe i nie wiem czy poradzi on sobie z nią. Dodam , że nie posiadam full elity ale nie jestem też leszczem:P

Jak dokładnie go ustawił , żeby wszystko działało?

drugie pytanie.

Znacie jakieś sposoby na szybsze zbieranie bonus boxów? Ja kupiłem niewidkę i latam x-1 przez 15h uzbierałem 300 dodatkowych energii do kociołka i 25k uri:) Ale zbieram na irysy i chciałbym żeby odbywało się to szybciej:P

I tu może też znacie jakies dobre ustawienie , sposoby etc.?

Opublikowano

Na bitewnych rozwalają bardzo często. Jedyne serwery (wg mnie) gdzie można bocic na 4-x (chociaż też rozwalają często, kilka razy dziennie jeśli bocisz cały dzień ^^) to garena i skandynawia 2. Teraz nie ma bota do wrót, przynajmniej ja nie znam żadnego który by działał... A udobot bije alieny tylko na zwykłych mapach, we wrotach ci sie zdupczy i padnie.

Opublikowano

No tak kiedyś botów nie było to każdy jakoś robił wrota i dorabiał się powoli, a teraz pełno botów no ale takim jak autor tematu dalej mało i za wolno, chcieli by od razu wszystko a później zakończyć grę bo po co dalej grać jak już wszystko macie.

Niektórzy widzę nie rozumieją że cały sens zabawy polega na tworzeniu postaci (statku, Konta), jak już macie wszystko gra nagle traci sens i zabawa się kończy.

imetin_logo.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W co inwestować : Mam golca 26 lf3 4 irki 4 flaxy 16 oslon bo2 15 napedow elitarnych wszystkie potrzebne dodatki skylab 9-12 lvl 9pp 14lvl pomóżcie ważne do zlozenia alfy brakuje 4 czesci do bety 5 czesci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...