Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wbić 40 Lvl W 2 Dni?

Cookey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem tutaj nowy i nie wiem za bardzo czy dany temat już był ale przedstawię wam jak wbić 50 lvl w dwa dni po mojemu :D

Dzień 1. Tworzymy sobie postać obojętnie jaką dla przykładu podam Woj body.Expimy na psach,wilkach,dzikach do 10 lvl,a Następnie dropimy bądz kupujemy sobie żelazną zbroję.Robimy eq gdzieś tak mniejwięcej +4/5 i tworzymy skille.Potem podam gdzie na jakim lvl,u expić i jak rozdać skille .Idziemy na niedzwiedzie szare wilki itd.Wbijamy na nich 20 lvl łącznie z białymy tygrysami itd.Na 20 lvl robimy eq +6/7 jeżeli ktoś ma Yangi polecam na niskim lvl,u walić metki bo może dropnąć np wir miecza KU warte 500k zależy od serwa ;] Potem idziemy do M2 na zapszysiężone chyba że mamy eq +7 to na dzikusy expimy tam gdzieś przez 2/3 godzinki i dobijamy 30 lvl.Robimy eq +7/6 Lwia zbroja Bojowa tarcza +7 bądz 5 kątna +5/6/7 żelak +7/6 reszta dowolnie jeżeli mamy dużo yang kupujemy FMS,a bądz ribka.

Dzień 2. Ok mamy postać 30 lvl i z dobrym eq.Idziemy na Orki i expimy tam do 35 expienia 2/3 godziny.Potem kupujemy śmiertelke ulepszamy +7/8/9/6

reszte eq podobnie i próbujemy expić na BO POLECAM wziąść sobie buffka najlepiej smok.I na BO expimy do 40 lvl,a lub dalej już od was zależy.

Gdzie expić ? 1-10 wilki psy dziki

10-20 tygrysy niedźwiedzie

20-30 M2 (dzikusy,zapszysiężone

30-35 Orki

35-40 lub dalej na BO

Jak rozdać skille? Wojownik Body

1.Aura

2.Berserk lub Wir

3.Szarża

4.3 stronne

592a83fc4c297_post-263501-0392038001287414077_thumb.jpeg

Pozdrawiam wszystkich ;-)

Opublikowano

@EDIT

Poza tym na zaprzysiezonych mozna juz na 16 maks 18 probowac,

na dzikusach zostać dłużej niż 30 bo wieksze spoty są, a na orkach na 30 i tak dużo nie łykniesz

@miało edytować ale chyba coś mi nie wyszło - można skleić w całość?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dużo takich poradników.Ale tak jak inni dam ten + na zachętę ;]

Zbieram +

Serwer:Kronos,

Królestwo:Chunjo,

LvL;65+

Klasa:szaman smok.

Opublikowano

Człowieku na początku napisałeś że dajesz tut pod all postacie, a jak to czytałem to stwierdziłem, że ninja archer od 35 lvl nie da rady na BO :huh:

Niech będzie + na zachęte.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...