Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

Nieziemski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wczorajszym evencie (w niedziele) jak wiecie były bossy. No przyznam się zajumałem 1 szkatę ripa otworzyłem ją wyleciała funkcja+3 po chwili spalilem ja u kowala na +4. Ale przedtem chciałem ja sprzedać za 20kk :/ a mam tylko 42lv :/. Całe m1 75+ pisało mi ze jestem złodziej. Tłumaczyłem sie ze kolega dał zebym mu sprzedał ale nikt nie wierzył. Potem chciałem nagrać sobie filmik gdy otwieram ta szkate (film tak dla siebie) i gdy nagrywałem film gość 80+ lv napisał ze przykro mi ale mam bana. Ban nie przyszedł do tej pory :/ . Gram na s11. Teraz pytanie do was: GM juz by założył blokade czy jeszcze poczekać? Przerzuciłem eq na inne konto z inny mailem. Prosze o odp. Będę nagradzał + i -

Jeżeli spodobał ci się mój temat lub odpowiedź postaw + !!!

Opublikowano

Jeśli ukradłeś szkatułkę drop hackiem i zauważył to GM lub ktoś nakręcił filmik to możesz mieć kłopoty, jeśli tak nie było to nie sądzę, żebyś dostał jakiegokolwiek bana.

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

Ukradłem za pomocą em2 ale 42lv i normalnie biłem a wiadomo ze tam 50 dzieci pro elo elo było i każdy pewnie z em

Opublikowano

Źle zrobiłeś że tą główną postacią chciałeś ją sprzedać ... jak wiadomo każdy doświadczony gracz ma swój 1lvlowy shop ... więc na takim powinieneś ją umieścić i by nikt nie jęczał :P

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

haha nie boj sie tylko jak expisz patrz czy na zielono nie jest cos obok cb to wtedy przestan expic i wroc po poty - to zielone gm

Heh ja mam z 50 filmikow wale ludzi 70 na dmg i nie mam bana ;]

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Jeżeli byłeś koło itemu + od razu po tym jak "odebrałeś" zdobycz tego kogos i zacząłeś uciekać badź wylogowałeś się : Możesz dostać bana na 90% (rób nową postać i przekładaj EQ już teraz ) !

Jeżeli łaziłeś na modzie kamera (na ghoscie) i zabrałeś item to szansa na bana to tylko jakieś 15%.

Jeżeli ktoś napisze do jakiegoś mistrza gry bądź jakiegoś operatora że sprzedawałeś te "funkcje" po tym jak znikła szkata to mogą prawdopodobnie sprawdzić logi.

Moja rada : Przełóż EQ w ciągu 24-48 h. Odczekaj 3-4 dni jeżeli bana nie będzie graj dalej.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Ludzie ale tam ich z 50 typów biło tylko taka chmara aż lagi były :P Wiec dlaczego akurat ja? Dlatego ze miałem sklep ze szkatą ripa mając 42lv?

Opublikowano

Jap.... zrobiles sklepa ze szkata ripa jezuu mysl czasem zrobi ss i masz bana przekladaj EQ TERAZ

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Gościu jaja może zrobił sobie :) A jak nagrał filmik to oni zazwyczaj sprawdzają czy używałeś więc możesz dostać banika :) Ale tylko jak on nagrał filmik ^^

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

Kurv... kto kradnie na eventach ?!

Sporo ludzi nakręca filmiki na eventach...

Żal mi Cię troche, bo ziomek ktoś 10min bił ripa, stracił marmurek a tu mu jeszcze szkate podjebałeś :/

Moim zdaniem chuja Ci zrobią, jak kradłeś na ghoście, to dlatego posądzali Ciebie.

(Tylko ty leżysz a szkata znika)

Pozdrawiam, Adam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Mam tylko 1 pytanie: Jak zdobyć dowód, że ktoś ma DH? <_<

Zbieram +'iki.

.:Tut o Mp3 w Grze:.

.:Opis Mapek w Metinie!:.

supere.jpg

Sygnatura by Paszak

Jak piszę komentarz pozytywny, równa się to z + dla autora tematu!!!

[ √ ] 25 postów

[ √ ] 50 postów

[ √ ] 100 postów

[ x ] 150 postów

[ x ] 200 postów

[ x ] 250 postów

[ x ] 300 postów

Opublikowano

Czlowieku,

Jesli uciekales to masz bana na 90%

Jesli stales normalnie lub waliles inne ripki to ban na 2% :)

A szkate kazdy moze miec bo mozesz pierwszy zatakowac i robic kolka, jesli masz archera napisz gmowie ze waliles z lukuu i szkata twoja byla :)

65994253024037513199.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...