Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezrozumiana Opcja.

JaguarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zombi sie respi ty jesteś na nim i go zabijasz jak bijesz rękami a potem przenosi cie na plecy drugiego i tak dalej tego nie da sie nie zrozumieć

Click It Or DIE

Opublikowano

wszystko nie tylko piesci ale najlatwiej z piesci (on nas nie widzi) czasami zoombie bijom sie nawzajem więc mogom nas zabić to jest głupie

Click It Or DIE

Opublikowano

NO NIE ROZUMIEM PIERWSZO PISZESZ ŻE ZABIJAĆ Z RĄK A TERAZ PISZESZ ŻE WSZYSTKIM OPRÓCZ RĄK! TY SIĘ DOBRZE CZUJESZ?!

Opublikowano

Telekill - Funkcja służąca do teleportowania nas do przeciwnika ( przenosi nas automatycznie) jesteśmy na plecach przeciwnika i można go zabić obojętnie jaka bronią pomogłem? daj +

Opublikowano

umiesz czytać? broń sie kończy czy jesteś tępy dlatego najlepiej z pięści albo z noża!!można z broni ale nie długo se broniom poatakujesz bo ci sie ammo skończy chyba że w hacku masz funkcje nieskończenia naboji

Click It Or DIE

Opublikowano

ale zależy od hacka jak szybko cie teleportuje bo np ja mam od xkrrakrax i tam nie zabijesz 2 strzałami za szybko cie teleportuje więc najlepiej z pięści i w tym hacku zombi cie nie widzom bo tak szybko sie teleportujesz

Click It Or DIE

Opublikowano

co to za hack bo ja ściągałem przed chwilom hacki i nie działają (hacki oczywiście z mpcforum) taak oczywiscie ściemniam go napewno !!! pobierz se hacka z forum i niech ci zadzaiała noobku!

Click It Or DIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...