Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Od 10Kk Do 50Kk W Tydzień?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś wam zaprezentuję mój poradnik jak zarobić od 10kk do 200kk lub więcej w tydzień.Wiec tak:

Sposób 1. Mamy już postać np woja z powyżej 30 lvl,em kupujemy wędkę i łowimy rybki (można sciągnąc FB dla wygody i zostawiać postać łowiącą na noc xDD ) ale bez fb wygląda to tak: łowimy te rybki przez godzinkę może dłużej i zobaczymy ile się złowi.radze otwierać rybki i zobaczymy ile małż dropnie.Mi z wczorajszego dwugodzinnego łowienia wyszło 5 małż.Jedna małża =oko 2kk zależy od serwa i królestwa.

Sposób 2. Idziemy naszą postacią poniżej 30 lvl,a na dzikusy jeżeli mamy powyżej 30 lvl,a robimy tak zwanego dropka i expimy w m2 na dzikuskach w celu dropienia kasy oraz wydropieniu marmurków oraz różnych ulepszaczy bądz broni zbroji.Marmur jest dość drogi ulepszacze co niektóre też.Gdy mamy postać powyżej 40,60 lvl,a to idziemy na Metki np Do Red sohan itd w celu dropnięcia kamieni duszy oraz Ksieg umiejętności mi dropla KU Aura miecza warta od 2kk do 3kk Kd np speeda tez dosc drogie.

Sposób 3.(dla graczy o lvl wiekszym niz 70) Mamy postać np z 70 lvl i idziemy na bossy np krolową pająków,żółwia, ognistego króla itd Dropią z nich szkaty są drogie a z niektórych szkat np ze szkaty ripera dropnie stalka itp sa to drogie itemki i mamy zarobek.

Myślę że pomogłem ;p <_< <_< <_<

592a81e324f82_post-263501-0842948001287346101_thumb.jpeg

Pozdrawiam wszystkich ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...