Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Zombie Mod Hacker Tellekill

kuukasssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.wlaczamy hacka Boer tim D3D

2.najlepiej miec kombat knife lub katane jezeli nie mamy promocoda kupujemy na 3dni m7 knife

3.wlaczamy tellekilla i bijemy zombiaki

4.na 6 wave wylaczamy tellekilla i wlaczamy : speed x2,highjump,no fall demage

5.zabijamy do zombiaki do 11wave gdzie mamy bossa chariota

6.na 11wave buggujemy dzialko oto jak je sie buguje: wsiadamy do dzialka po czym wlaczamy opcje LowView na 0 i jestesmy niesmiertelni ale tylko w dzialku

7.niestety punkt 6 musimy od 11wave robic co 2 wave poniewaz chariot jest pozniej co 2 wave

8.gdy chcemy wyjsc z dzialka musimy przygotowac high jumpa i gdy wyjdziemy wyskakujemy odrazu high jumpem

9.jeszcze jedno najlepiej znalesc jakiegos assaulta bo gdy zombie zbiegna sie do dzialka on moze rzucic tam nada i prawie wszystkich deadnie

10.i tak przechodzimy cale 20 wave :D

download:

To jest ukryta treść, proszę

screnshot:

skan hacka:

BYL UPDADE HACK SHIELD I HACK NIESTETY JUZ NIE DZIALA

file:///C:/Documents%20and%20Settings/KUBA/Pulpit/placek1224_5_1.png

Opublikowano

Następnym razem jak będziesz robił tutorial, to zapisz go w punktach. Bo mi na przykład odechciało się tego czytać na sam widok. :P

Łap + xD

@@@edit No już lepiej.

37397.jpg

Opublikowano

dobry sposob ale jak dasz opcje love na 0 i kucniesz to chodzisz po ziemi i tez cie nie dedna bo bedziesz god ale oczywiscie plusik

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

ale jak kucniesz i dasz love na 0 to tez cie nie walna dziala normalnie w dzialku i jak chodzisz

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Genialne akurat mam ten hack.

A on na pewno nie ma żadnych keylogerów?

Nie dawajcie mi minusów tylko pytam.

Ps. Daje + daj i mi xxD

Testowane działa. To działko i speed hack to niezłe połączenie ale nie zużyłem całej ammo z tego działka i się pytam czy on się przeładuje czy ma tylko 1000naboi?

A ten boss to on co robi nie doszedłem do niego bo nie mam czasu. Znaczy doszedłem ale ktoś inny go rozwalił i go nigdy nie widziałem xxD

Przetestowałem na normalnym serwerze UNL ammo i walilem pancerfaustem i po minucie wyskoczyło mi "Terrminatet Serwer becuase abnormal game pleying"

Nie nie mam bana sprawdzałem ale czy to coś nie nagrało mojej gry i nie wysłało komuś?

I da się jakoś ominąć to wywalanie z serwera?

PS. ach przypomniały mi się te czasy gdy w parę dni farmienia/ownienia wbijało się 12level waląć pancerfaustem na unl ammo i latając po niebie śmiejąc się z noobków dziwiących się ,że nie da się mnie kiknąć. Szkoda ,że to wszystko spatchowali zwłaszcza anty kik.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Genialne akurat mam ten hack.

A on na pewno nie ma żadnych keylogerów?

Nie dawajcie mi minusów tylko pytam.

Ps. Daje + daj i mi xxD

Testowane działa. To działko i speed hack to niezłe połączenie ale nie zużyłem całej ammo z tego działka i się pytam czy on się przeładuje czy ma tylko 1000naboi?

A ten boss to on co robi nie doszedłem do niego bo nie mam czasu. Znaczy doszedłem ale ktoś inny go rozwalił i go nigdy nie widziałem xxD

Przetestowałem na normalnym serwerze UNL ammo i walilem pancerfaustem i po minucie wyskoczyło mi "Terrminatet Serwer becuase abnormal game pleying"

Nie nie mam bana sprawdzałem ale czy to coś nie nagrało mojej gry i nie wysłało komuś?

I da się jakoś ominąć to wywalanie z serwera?

PS. ach przypomniały mi się te czasy gdy w parę dni farmienia/ownienia wbijało się 12level waląć pancerfaustem na unl ammo i latając po niebie śmiejąc się z noobków dziwiących się ,że nie da się mnie kiknąć. Szkoda ,że to wszystko spatchowali zwłaszcza anty kik.

Masz bana gościu. Mój brat tak samo ma za bardzo haczył i się doigrał.

Opublikowano

Masz bana gościu. Mój brat tak samo ma za bardzo haczył i się doigrał.

Hu mam nie bana konto mi chodzi normalnie. Rok temu jak bana(może 2lata temu... nie wiem dziecko byłem na speed hacku 10x po mapach zawalałem, ale CIEKAWOSTKA ,ŻE KONTO MIAŁO ROK I CAŁY CZAS BYŁO NA NIM PANCER FAUSTEM UNLIMITED AMMO I TO WSZEDZIĘ ,ŻE KAŻDY WIDZIAŁ A BANA DOSTAŁEM DOPIERO PO ROKU ZA SUPER JUMP) zaliczyłem to mi wyskoczyło to co mam w sygnie a nie ,że mnie serwer rozłączył. Musze sobie premium zdobyć to mnie nie zbanują choćby nie wiem co.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

phy to mi nie nowosc... jak zobqaczylem hacka z tellekillem odrazu wpadlem na ten pomysl ale nie chcialo mi sie pisac tego dalem paleczke innym

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...