Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Ban Jest Nie Unikniony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pytanie brzmi czy jezeli gram na hackach to zawsze po jakims czasie dostane bana czy tylko jezeli ktos doniesie? Dostalem nie dawno stala blokade konta no i zaczynam od poczatku i nie wiem jak grac na hacku zeby nie dostac bana prosze o odpowiedzi tych co graja podpowiedzi i opinie POZRAWIAM

Opublikowano

na początek zrób sobie dwa emaile i dwa acc na różnych emailach:konto legalne na innym emailu i konto do hackow na innym emailu.Na cheatach ulepszaj na postaci do dropienia.Wykombinuj w jakis sposob dwa kompy z netem i 4S i kase przekazuj przez handel.Ew. możesz sie jeszcze bawić w zmiane IP ale nie wiem czy to ma sens.

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

co ze zrobi sobie 2 konto juz dostalem bana przed HS bo na legolasie na narwashi chodzilem i dostalem na zawsze bana Powód powiadzanie z kątem hackerskim

Opublikowano

Jeśli eliminujesz graczy z 80 lvl-em mając 60-79 lvl-i mniej to się nie dziw, że idzie ban. :P

Przy różnicy 20 lvl najczęściej będziesz obserwowany. GM-i i tak raczej rzadko sprawdzają potem obserwowane postaci, ale na upartego, jak się nudzi, to cię posprawdza.

Opublikowano

ja ostatnio dostalem stala blokade konta a jakies dwa trzy dnie przed jakis frajer zobaczyl ze jade na hacku i powiedzial ze mnie soprzeda do irc no i chyba dlatego bana dostalem po tych 3 dniach a jest mozliwosc wlaczenia 2 4story na jednym kompie?

Opublikowano

ja ostatnio dostalem stala blokade konta a jakies dwa trzy dnie przed jakis frajer zobaczyl ze jade na hacku i powiedzial ze mnie soprzeda do irc no i chyba dlatego bana dostalem po tych 3 dniach a jest mozliwosc wlaczenia 2 4story na jednym kompie?

Niestety 2 klientów gry nie da się odpalić na tym samym komputerze :(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jednym kontem hackuj i przelewaj kase na drugie konto tylko za pomocą sklepu, ewentualnie handlu. Do tego bedziesz potrzebował kumpla w grze albo drugiego kompa.

Pamietaj ze jak bedziesz zmienial konto to rozłącz sie z internetem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...